Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PLAMENA PALACE


Descriere

Hotelul Plamena Palace este un hotel de vacanta cu o viziune eleganta si o atmosfera placuta. Acesta este situat la 5 minute de mers pe jos de plaja din Primorsko, la 15 minute de mers pe jos de strada comerciala principala.
Hotelul are 6 etaje, cu 2 lifturi si 118 camere (114 camere duble si 4 studiouri).
CAMERA DUBLA 2 + 2: suprafata aproximativa de 22-24 mp Camerele sunt dotate confortabil cu pat dublu sau paturi twin si canapea extensibila, aer conditionat central, TV, cablu TV, uscator de par, conexiune telefonica, mini-bar, control electronic al accesului, acces Wi-Fi, baie cu dus si articole de toaleta. Capacitate maxima 3 adulti cu 1 copil.
STUDIO 2 + 3: Suprafata aproximativa de 32-36 mp Acestea constau dintr-un mic hol de intrare, o camera spatioasa si o baie. Camera este mobilata cu un pat dublu sau paturi twin si un fotoliu. In sufragerie exista o canapea confortabila si o masa joasa. Studiourile au o singura camera si sunt dotate confortabil cu aer conditionat central, TV, cablu TV, uscator de par, telefon, mini bar si control electronic al accesului. Baile au dus, uscator de par si telefon, precum si un sistem SOS. Sunt mobilate cu produse cosmetice pentru baie, un set complet de prosoape pentru tineri si batrani. Capacitate maxima 2 adulti cu 3 copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.