Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RUIA


Descriere


Hotelul RUIA se afla in cea mai populara statiune montana din Romania, Poiana Brasov. Situata la o altitudine de 1030 m, Poiana Brasov reprezinta principalul punct de atractie turistica pe timpul verii, dar mai ales iarna pentru conditiile deosebite de practicare a sporturilor de iarna. Situat intr-o zona cu multa liniste si totodata aproape de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu, hotelul iese in evidenta prin arhitectura unica si confortul deosebit al camerelor. Capacitatea hotelului este formata din 20 camere duble, 8 Junior Suite, 2 President Suite.
Situat in centrul statiunii Poiana Brasov, la doar 400 de metri de partia de schi Bradu, Hotelul Ruia are camere spatioase, un restaurant a la carte si un loc de joaca pentru copii. Accesul la internet WiFi si parcarea privata sunt disponibile gratuit.

Camerele mobilate functional sunt dotate cu TV, minibar si baie privata cu articole de toaleta gratuite. De asemenea, suitele au zona de relaxare cu o canapea si un balcon.

Hotelul Ruia pune la dispozitie un restaurant, care serveste specialitati romanesti traditionale, precum si mancaruri internationale. Oaspetii se pot relaxa si pe terasa in aer liber.

Gara din Brasov se afla la 20 de minute de mers cu autobuzul de la proprietate. Pestera Rasnov se afla la 5 km, iar cetatea se afla la 9 km. Castelul Bran este la 25 km.

Se accepta si animale de companie de talie mica (pana la 7 kg)pentru care se achita o taxa de 30 lei/ zi.















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.