Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COCOR SPA HOTEL - ETALON

Descriere


NU SE ACCEPTA SEJURURI MAI MICI DE 3 (TREI) NOPTI NU SE ACCEPTA CHECK-OUT IN ZILELE DE SAMBATA, IN PERIOADA 22.07-04.09.2022

Hotelul este dispus paralel cu tarmul marii, iar accesul la el se face foarte usor, din strada principala a statiunii. Hotelul ofera oaspetilor sai dotari si servicii specifice hotelurilor de patru stele: ascensoare ultramoderne, parcare pazita, rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati, personal pregatit pentru ingrijirea copiilor, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri. Cele doua piscine pentru adulti si bazinul pentru copii sunt o alternativa convenabila la aglomeratia de pe plaja. Tot pentru relaxare, sunt amenajate terase, unde se poate servi masa in aer liber.Acces la piscina exterioara, cu sezlong si prosop, in limita locurilor disponibile -acces la piscina interioara, in functie de disponibil, inclus in perioadele 01.06-30.06 si 04.09-18.09.2022. Capacitate piscina interioara cca 30 pers. Accesul se va face in intervalul orar care va fi afisat la Receptie. Accesul la piscine va fi posibil doar daca se va permite deschiderea lor in contextul pandemic actual si doar cu masurile impuse de autoritati gradinita de copii, program zilnic animatori in perioada 10.06-18.09.2022 (in conditiile impuse de autoritati). parcare in limita locurilor disponibile (cca 110 locuri de parcareVa rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.