Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REINA DEL MAR


Descriere

Hotelul Reina del Mar este situat chiar pe plaja din Obzor si la 1 km de centrul statiunii.
Facilitati
Hotelul nou construit este format dintr-o cladire principala cu 6 etaje si o cladire alaturata. Pentru confortul oaspetilor, hotelul Reina del Mar are o receptie, 2 restaurante tip bufet principal, restaurante a la carte, 2 baruri in hol, snack bar, cantina, piscina interioara si exterioara, piscina separata pentru copii, SPA complet nou si Centru de wellness, parcare pazita 24 de ore, Wi-Fi gratuit, animatie, sezlonguri si umbrele in jurul piscinei si la plaja (gratuit) si multe altele.
Acces pentru persoane cu dizabilitati.
Facilitati NOI:
restaurant principal tip bufet nou (in cladirea principala)
Lounge Bar nou (mezzanin) cu balcon
Centru spa nou-nout proiectat de STARPOOL din Italia - sauna finlandeza panoramica, camera panoramica cu sare, camera de gheata, sauna bio, baie de aburi, hamam, zona de relaxare, bar cu vitamine, piscina interioara incalzita si piscina separata pentru copii, jacuzzi, sala de fitness cu Echipamente de ultima generatie Technogym - RUN LIVE 9000;
NOUL concept de alimente si bauturi:
Meniuri noi a la carte - Restaurantul Belinda cu preparate rafinate, restaurantul de peste in Beach Club si restaurantul Grill la Snack seara
Chelneri cu role la toate piscinele din Reina del Mar
personal turcesc cu preparate si cafea/chelner, barman si supraveghetori de restaurant/
Bufet NOU vegan si sanatos in restaurantul principal. Ne-am gandit la toti oaspetii nostri care au intoleranta alimentara: intoleranta la glucoza, intoleranta la lactoza, intoleranta la gluten
Extinderea gamei de bauturi alcoolice importate cu marci cunoscute si de inalta calitate precum: Whisky: Jack Daniels, Chivas Regal 12y.o., Jim Beam, Johnnie Walker Red Label, Bushmills, J&B; Vodka: Finlandia, Russian Standard, Grey Goose; GIN: Gordons, Bombay; ROM: Bacardi alb / negru / auriu; Baileys; maestru de vanatoare; Pernod; OUZO
Bere Corona si vinul moldovenesc Purcari
Cafea de clasa superioara Espresso Editie organica Lavazza
cafea capsula franceza Richard
ceai Ronnefeldt
Mini bar - umplut zilnic gratuit cu apa minerala, bautura racoritoare /Coca Cola, Fanta, Sprite/, bauturi racoritoare pentru copii Cappy, lapte Nesquik, vin alb si rosu, bere de import, desert de ciocolata, nuci prajite, chipsuri , Chipsuri Tortilla, Biscuiti, Croissant, Biscuiti Oreo, Haribo, Vafe.
COPII FERICITI = Parinti FERICITI
Baby club /6m - 36m/ - gratuit, bebelusii trebuie sa fie insotiti de parinti
Mini club /4 ani - 12 ani/
Babysitting - cu cost suplimentar
Animatie pentru copii cu animator - program zilnic
Mini disco de 7 ori pe saptamana.
Piscina pentru bebelusi si copii
Loc de joaca pentru copii
Patut - (la cerere, gratuit)
Canal TV pentru copii
Scaune inalte
Trusa de instrumente pentru bebelusi (olita pentru bebelusi, cada de baie pentru copii, schimbator de copii, produse cosmetice pentru bebelusi, halate pentru copii/ - la cerere, gratuit)
Carucior pentru copii - la cerere, gratuit
Bufet pentru bebelusi in restaurantul principal - piure pentru bebelusi Hipp, Danonino, biscuiti pentru bebelusi, plic de fructe, Puding Nestle, apa pentru bebelusi, pudra de formula pentru copii Nestle NAN
Cazare
Total 637 camere, situate in 2 blocuri - A, B si C.
Camera dubla 2+2: aprox. 40 mp: paturi twin, o canapea extensibila dubla, minibar gratuit (reumplut zilnic gratuit cu apa minerala, bautura racoritoare /Coca Cola, Fanta, Sprite/, bauturi racoritoare pentru copii Cappy, lapte Nesquik, alb si vin rosu, bere de import, desert de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, chipsuri tortilla, biscuiti, croissant, biscuiti Oreo, haribo, vafe), un seif personal gratuit, telefon, filtru de cafea, uscator de par, oglinda cosmetica, produse cosmetice de lux si accesorii de baie, halate de baie, papuci, TV 43 inch, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus si chiuveta dubla, balcon sau terasa cu vedere la parc si cu masa si scaune. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii + bebelus sau 3 adulti si 1 copil.
Camera dubla 2+2 vedere partiala la mare: aprox. 40 mp. Au paturi twin, o canapea extensibila dubla, minibar gratuit (reumplut zilnic gratuit cu apa minerala, bautura racoritoare /Coca Cola, Fanta, Sprite/, bauturi racoritoare pentru copii Cappy, lapte Nesquik, vin alb si rosu, Bere de import, desert de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, chipsuri tortilla, biscuiti, croissant, biscuiti Oreo, Haribo, vafe), un seif personal gratuit, telefon, filtru de cafea, uscator de par, oglinda cosmetica, cosmetice de lux si accesorii de baie, halate de baie si halat de baie, papuci, TV de 43 inch, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus si chiuveta dubla, balcon sau terasa cu vedere partiala la mare si cu masa si scaune. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii + bebelus sau 3 adulti si 1 copil.
Camera dubla 2+2 vedere panoramica la mare: aprox. 40 mp. Au paturi twin, o canapea extensibila dubla, minibar gratuit (reumplut zilnic gratuit cu apa minerala, bautura racoritoare /Coca Cola, Fanta, Sprite/, bauturi racoritoare pentru copii Cappy, lapte Nesquik, vin alb si rosu, Bere de import, desert de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, chipsuri tortilla, biscuiti, croissant, biscuiti Oreo, Haribo, vafe), un seif personal gratuit, telefon, filtru de cafea, uscator de par, oglinda cosmetica, cosmetice de lux si accesorii de baie, halate de baie si halat de baie, papuci, TV de 43 inch, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus si chiuveta dubla, balcon sau terasa cu vedere la mare si cu masa si scaune. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii + bebelus sau 3 adulti si 1 copil.
Family room vedere parc 2+4/3+3: aprox.80 mp; Camera de familie este formata din doua camere duble standard, cu o usa de legatura intre ele. Fiecare camera are o suprafata de 40m2 si are vedere la frumoasele gradini ale complexului. Cele doua camere sunt mobilate in mod egal cu 2 paturi de o persoana, o canapea extensibila dubla, un minibar gratuit (reumplut zilnic gratuit cu apa minerala, bautura racoritoare /Coca Cola, Fanta, Sprite/, bauturi racoritoare pentru copii Cappy, Nesquik lapte, vin alb si rosu, bere de import, desert de ciocolata, nuci prajite, chipsuri, chipsuri tortilla, biscuiti, croissant, biscuiti Oreo, haribo, vafe), un seif personal gratuit, telefon, filtru de cafea, uscator de par, oglinda cosmetica, cosmetice si accesorii de lux, baie, halate de baie si papuci, TV 43 inch, cablu TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus si chiuveta dubla, balcon sau terasa cu vedere la parc si cu masa si scaune. Capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii + bebelus sau 6 adulti.
Apartament vedere la mare sau la parc 2+2: aprox. 80 mp. si are doua camere separate. Livingul are o canapea extensibila dubla, iar dormitorul are un pat king-size. Apartamentele vin si cu minibar gratuit (reumplut zilnic gratuit cu apa minerala, bautura racoritoare /Coca Cola, Fanta, Sprite/, bauturi racoritoare pentru copii Cappy, lapte Nesquik, vin alb si rosu, bere de import, desert de ciocolata. , Nuci prajite, Chips, Chipsuri Tortilla, Biscuiti, Croissant, Biscuiti Oreo, Haribo, Waffles), seif personal gratuit, telefon, aparat de cafea, uscator de par, oglinda cosmetica, produse cosmetice de lux si accesorii de baie, halate de baie si papuci, TV 43 inch ., TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, aer conditionat centralizat, baie cu dus si chiuveta dubla, balcon sau terasa cu vedere la mare sau la parc si masa si scaune. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii + bebelus sau 4 adulti.
Vila Laguna 2+ 4/3+3: Vila Laguna are o suprafata de 170m2 / terasa cu doua sezlonguri, 1 umbrela, doua scaune si masa / - vedere la piscina si acces direct de la terasa la piscina. Vila este formata din doua dormitoare / etajul 1 - un living cu o canapea extensibila dubla. Etajul 2 - 2 dormitoare / 1 dormitor cu doua paturi de o persoana, 2 dormitor cu pat dublu/. Vila are doua bai cu dus si chiuveta. Mobilier: mini gratuit (reumplut gratuit zilnic cu apa minerala, bautura racoritoare /Coca Cola, Fanta, Sprite/, bauturi racoritoare pentru copii Cappy, lapte Nesquik, vin alb si rosu, bere de import, desert de ciocolata, nuci prajite, Chipsuri, Chipsuri Tortilla, Biscuiti, Croissant, Biscuiti Oreo, Haribo, Vafe); seif personal gratuit, telefon, filtru de cafea, uscator de par, oglinda cosmetica, produse cosmetice de lux si accesorii de baie, halate de baie si papuci, TV 43 inch, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, aer conditionat central. Capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii + bebelus sau 6 adulti.
Vila River 2+ 4/3+3: Vila River are o suprafata de 170m2/terasa cu doua sezlonguri, 1 umbrela, doua scaune si masa/. Vila este formata din doua dormitoare / etajul 1 - un living cu o canapea extensibila dubla. Etajul 2 - 2 dormitoare / 1 dormitor cu doua paturi de o persoana, 2 dormitor cu pat dublu/. Vila are doua bai cu dus si chiuveta. Mobilier: mini gratuit (reumplut gratuit zilnic cu apa minerala, bautura racoritoare /Coca Cola, Fanta, Sprite/, bauturi racoritoare pentru copii Cappy, lapte Nesquik, vin alb si rosu, bere de import, desert de ciocolata, nuci prajite, Chipsuri, Chipsuri Tortilla, Biscuiti, Croissant, Biscuiti Oreo, Haribo, Vafe); seif personal gratuit, telefon, filtru de cafea, uscator de par, oglinda cosmetica, produse cosmetice de lux si accesorii de baie, halate de baie si papuci, TV 43 inch, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, aer conditionat central. Capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii + bebelus sau 6 adulti.
Animalele de companie nu sunt permise.
Nu exista conditii adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul are 2 restaurante principale tip bufet; restaurant italian a la carte Belinda (iunie - mijlocul lunii septembrie); Restaurant cu peste a la carte/ Club de plaja in timpul zilei/ iunie-min septembrie/; Restaurantul Grill a la carte / ziua este Snack bar /; Snack Bar (iunie - mijlocul lunii septembrie); Beach Club; Bar langa piscina; Amfiteatrul Bar (iunie-mijlocul septembrie); Lobby bar, Lobby Bar Mezzanin, Cofetarie. Piscina de relaxare (in aer liber)
Cina a la carte in fiecare restaurant este disponibila o data pe sejur pentru sejururi de minim 5 nopti - este necesara rezervare.
Copii Patut (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurante, bufet pentru copii, 2 locuri de joaca, 2 cluburi pentru copii (6 m-12 ani), sectiune pentru copii in piscina, animatie pentru copii. Trusa de instrumente pentru bebelusi / olita pentru copii, cada pentru copii, saltea de infasat pentru copii, produse cosmetice pentru bebelusi etc./ - gratuit
Sport si divertisment
Centru SPA si wellness nou-nout: sauna Panorama Finish, sauna bio, fantana de gheata, hamam, camera de sare, jacuzzi, baie de aburi si cu zona de relaxare spatioasa si bar cu vitamine de la 09:00 la 21:00 - apa minerala imbuteliata, ceai, cafea , sucuri 100% naturale
Gratuit: piscina exterioara, piscina interioara, umbrele si sezlonguri in zona piscinei si la plaja, animatie, internet wireless, sauna, fitness.
Cu plata: centru spa, magazin, teren de tenis, masaj, coafor, ingrijire medicala (24 ore), spalatorie.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - Parcare pazita gratuita pentru oaspetii hotelului.

ULTRA ALL INCLUSIVE 2023

Ultra All Inclusive
Mic dejun in restaurantul principal tip bufet 07:30-10:00
Mic dejun in al doilea restaurant tip bufet 08:00-10:30
Mic dejun a la carte in Restaurantul Belinda 08:00-11:00
Mic dejun intarziat la Snack Bar 10:00-12:00

Pranz in restaurantul principal tip bufet 12:30-14:30
Pranz in al doilea restaurant tip bufet 12:30-14:00
Pranz a la carte in Restaurantul Belinda 12:00-15:00
Pranz a la carte in Beach Club 11:00-17:00
Pranz si gustare dupa-amiaza la Snack bar 12:00-17:00

cina la restaurantul principal tip bufet 18:00-21:00
Cina in restaurantul al doilea bufet 18:30-21:30
cina a la carte la restaurantul Belinda (cina rafinata) 18:30-21:30
Cina a la carte la Snack bar (cina la gratar a la carte) 18:30-21:30
Cina a la carte in clubul de plaja (cina cu peste la carte) 18:30-21:30
Gustare la miezul noptii 22:00-07:00

Cina festiva - o data pe saptamana
Va puteti bucura de serile noastre tematice speciale in restaurantul principal tip bufet - bulgaresc, asiatic, mediteranean, italian, balcanic
Bufet pentru bebelusi in restaurantul bufet principal si al doilea bufet - piure pentru bebelusi Hipp, Danonino, biscuiti pentru bebelusi, plic cu fructe, Puding Nestle, apa pentru bebelusi, pudra pentru copii Nestle NAN
Cina a la carte in fiecare restaurant este disponibila o data pe sejur pentru sejururi de minim 5 nopti - este necesara rezervare.
Snack bar, Beach Club, Amphitheatre bar sunt deschise din iunie pana la mijlocul lunii septembrie. Al doilea restaurant tip bufet este deschis doar in iulie si august.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica tipul de restaurante si orele de deschidere din cauza gradului de ocupare scazut si a prognozei meteo
Conceptul Ultra All Inclusive include bauturi locale imbuteliate si IMPORTATE (bauturi alcoolice si nealcoolice)
Cocteiluri si bauturi racoritoare pe care le puteti savura la fiecare dintre barurile noastre:
Lobby Bar si Patiserie 00:00-24:00
Lounge Bar cu terasa deschisa si vedere panoramica 08:00-24:00
Bar la piscina 09:00-24:00
Bar Amfiteatru 08:00-23:00
Cafenea si patiserie 09:00-17:00
Vitamin Bar in SPA 09:30-19:30

Servicii de plaja si piscina
sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite la plaja (in functie de disponibilitate)
Serviciu de bauturi la plaja si langa piscina - NOU
sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite langa piscina (in functie de disponibilitate)
piscina de relaxare pentru adulti (in aer liber si incalzita)
2 piscine exterioare pentru adulti
Piscina pentru bebelusi si copii cu tobogane (in aer liber si incalzita)
Piscina interioara pentru adulti si copii (incalzita)

Purtarea unei bratari este necesara pentru a utiliza toate serviciile Ultra All Inclusive
Check-in la ora 14:00 Check-out la ora 11:00
PRETUL INCLUDE SI:
WI-FI - gratuit
SEIF- gratuit
PARCARE - gratuita, pazita 24 de ore

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.