Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPLENDIDO MARE SUNSHINE HOTEL


Descriere

Hotelul Mimosa este situat la 350 m distanta de plaja si in inima statiunii Nisipurile de Aur. Promenada si strazile comerciale cu numeroase magazine, cafenele, restaurante si locuri de divertisment sunt la doar 50 m.
Facilitati
Complexul hotelier modern si recent renovat Mimosa are doua aripi de etaj 6 si 7, 5 lifturi, cu un total de 330 de camere si 18 apartamente. Construit in 2002, ultima reconstructie 2011-2013. Pentru a-i satisface chiar si pe cei mai capriciosi clienti, complexul modern ofera o multime de servicii si facilitati. La dispozitia oaspetilor sunt: hol confortabil si spatios cu bar, receptie, birou de schimb valutar, rent-a-car, serviciu de spalatorie /contra cost/, fier de calcat la receptie /gratuit/, cinema in aer liber, sala de conferinte (120 locuri), restaurant principal cu o terasa in aer liber, restaurant bulgar cu o terasa in aer liber, Bistro in aer liber, bar la piscina Mimosa, bar la piscina Daiquiri. Oaspetii se pot bucura de asemenea de: 2 zone de piscina cu 2 piscine in aer liber (2 cu tobogane cu apa), piscina interioara. Toate piscinele sunt inconjurate de terase insorite cu sezlonguri cu saltele si umbrele de soare gratuite, prosoape /contra depozit/.
Cazare
Check-in: ora 15:00, incepand cu Cina
check-out: ora 11:00, terminand cu Pranzul
Double rooms (max 2+1/3+0), aprox. 20-22 mp. Doua paturi obisnuite si patul suplimentar o canapea. Vedere la parc sau la mare.
Double large rooms (min. 2+0; max 2+2/3+1) aprox. 26 mp. Doua paturi obisnuite cu 2 paturi suplimentare /un scaun de canapea/. Vedere la parc sau la mare.
Studio (min. 2+0; max 2+2 sau 3+1/4+0), aprox. 40 mp. Destul de mai mare decat camerele duble mari si duble, mobilate ca si camerele, cu un dormitor /pat king - size/ si 1 pat obisnuit, 1 canapea extensibila dubla si 1 canapea de o persoana. Vedere la piscina.
1 - bedroom Apartments (min. 2+0; max 2+3/5+0). aprox. 43 mp. Mobilat ca si camerele, dar foarte spatios, cu dormitor separat /pat king-size/. In living - pat obisnuit, canapea extensibila de o persoana si canapea extensibila dubla. Doua bai - una cu cada, alta cu dus. Vedere la parc.
13 Single (pentru o persoana) - Spatios, confortabil si frumos mobilat, un scaun de canapea, vedere la parc, fara balcon.
Toate unitatile sunt dotate cu A/C central, TV satelit, mini frigider, telefon, baie cu dus sau cada si uscator de par, balcon mobilat (cu exceptia camerelor single - fara balcon). Wi-Fi (gratuit), cutie de valori (cu plata 49 BGN/7 zile).
Copii
Sectiune pentru copii in piscinele exterioare/interioare, tobogane cu apa, gradinita (pentru copii 4 - 12 ani), animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii, patuturi (gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit).
Sport si divertisment
Gratuit:
2 zone de piscina cu 2 piscine in aer liber (cu tobogane cu apa) si piscina interioara. Sala de fitness, tenis de masa, animatie hotel pentru adulti. Zona de internet wireless in jurul holului.
Contra cost: spalatorie, sala de conferinte. Centru de sanatate si SPA - masaj, salon de infrumusetare, coafor, solar, sauna, baie turceasca, ajutor medical.
*Hotelul nu ofera camere speciale pentru oaspetii cu dizabilitati.
Animalele de companie sunt acceptate cu taxa locala si dupa confirmarea hotelului. Tarif - 20 BGN/zi pentru animalele de companie cu greutatea de pana la 5 kg. si 30 BGN/zi mai mult de 6 kg.
Parcare
Parcare cu plata 18-25 BGN/pe zi, in functie de disponibilitate, spatiu limitat, nepazit.
Nou 2024 - Gratuit pe plaja: 2 sezlonguri + 1 umbrela/ camera (in limita disponibilitatii)

ALL INCLUSIVE

- Mic dejun, pranz si cina tip bufet/o mare varietate de mancaruri bulgaresti si internationale, SHO W - cooking, diverse deserturi, fructe/
- Bufet tematic de 2 ori pe saptamana
restaurant cu cina bulgareasca /rezervare obligatorie la fata locului/
- Gustari, inghetata 10:00-16:00, in Bistro;
- ora cafelei - cafea, ceai, prajituri 16:00 - 17:00, la barul din hol
- bar de noapte 19:00 - 23:00
- bauturi alcoolice si racoritoare locale, ceai, cafea 10:00-23:00 h
- pachete de pranz pentru plecari anticipate si sosiri tarzii/la cerere, este necesara ora plecarii sau a sosirii/

- Mic dejun - 07.30 - 10.00 In restaurantul principal
Bufet - masa tip bufet, preparate calde si reci (paine, legume, carnati, paine prajita), bauturi nealcoolice si calde.
- Gustari - 10.00 - 16.00 In Bistro
Bufet - masa tip bufet standard, sandvisuri, pizza, deserturi, bauturi nealcoolice si alcoolice locale.
- Pranz - 12.00 - 14.00 In restaurantul principal
Bufet - masa tip bufet, preparate calde si reci, legume, supa, spaghete, deserturi, fructe, bauturi nealcoolice si alcoolice brodate
- Cina - 18.00 - 21.00 In restaurantul principal
Bufet - masa tip bufet, bucatarie variata internationala si bulgareasca, deserturi, fructe, bucatarie deschisa, bauturi alcoolice si nealcoolice brodate
- Cina tematica - 19.00 - 21.00 In restaurantul bulgaresc
Mancaruri traditionale bulgaresti
- Night Bar - 19.00 - 23.00
- Pool bar - 11.00 - 18.00

Sport si divertisment inclusiv:
- fitness, tenis de masa
- Animatie sportiva de zi - timp - darts, minge de apa, gimnastica, boccia, shuffle board si alte jocuri distractive pentru adulti si copii. Fii in centrul petrecerii alaturi de echipa noastra de animatie.
- Program de spectacole seara de 6 ori pe saptamana
- Loc de joaca

Facilitati pentru copii inclusiv:
- 3 piscine in aer liber, tobogane cu apa, sector in piscina interioara
- club pentru copii /4 - 12/ ani, condus de echipa de animatie a hotelului
- discoteca pentru copii de 6 ori pe saptamana
- 2 locuri de joaca pentru copii
* Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica serviciile ALL INCLUSIVE. Pot exista modificari ale serviciilor oferite si ale programului de lucru in sezonul de jos sau din cauza de forta majora.

Informatii despre centrul de Wellness si SPA
Combina vacanta la mare cu oportunitatile minunate de relaxare in Centrul de Wellness. Centrul de wellness Mimosa este dotat cu facilitati de ultima generatie si ofera diverse programe de relaxare si tratament, cum ar fi:
- Wellness si kinetoterapie - bai de apa - cu jet, bai cu alge marine, ciocolata si struguri de vin, pentru slabit si anticelulitic, bai cu ierburi si uleiuri esentiale;
- Baia speciala Cleopatra cu lapte si ciocolata;
- Masti de talasso slabitoare, relaxante si revigorante pentru intregul corp si fata, masca pentru picioarele grele si obosite;
- Masti de fermitate si slabire pentru fata si corp cu ciocolata, struguri de vin si trandafir bulgar;
- Masti anticelulitice, masaj anticelulitic cu miere si uleiuri esentiale;
- Masaj - masaj clasic, masaj general recreativ, masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj cu aromaterapie;
- Tratamente faciale - 1, 2, 3 si 5 zile, terapie speciala pentru barbati;
- Aparat anticelulitic si gimnastica musculaturii pasive;
- Sala de remediere - gimnastica individuala si de grup, gimnastica subacvatica si fitness;
- Solarium, sauna;
- Coafor, manichiura, pedichiura, terapia cu parafina pentru maini si picioare, plastic pentru unghii, lac cu gel.
Centrul de cosmetice foloseste produse cosmetice de marca celebra, foarte populare pentru efectul lor unic de eliminare a toxinelor, de refacere a bunastarii si vitalitatii corpului, efect de fermitate si tonic asupra pielii si asupra formarii siluetei, modelarii si slabirii corpului. Programe speciale pentru modelarea si modelarea bustului, ingrijirea mainilor si a parului cu alge, microelemente apoase, minerale si uleiuri esentiale.
Centrul de wellness Mimosa - functioneaza in fiecare zi de la 8 a.m. - 8 p.m.

Nou 2024 - Gratuit pe plaja: 2 sezlonguri + 1 umbrela/ camera (in limita disponibilitatii)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.