Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Admiraleste situat in centrul statiunii, in imediata apropiere a plajei. Renovare partiala in 2022, renovare completa in 2023.
Facilitati
Construit in 2004, complet renovat pentru vara anului 2023. Hotelul confortabil este format din 7-9 etaje, 3 lifturi, 301 camere, hol cu receptie, restaurant cu terasa, cafenea vieneza, lobby bar, mezanin/biliard, bar la piscina, room service, internet wireless in tot hotelul (gratuit), birou de schimb valutar, magazine, centru wellness, cosmetician, coafor, masaj, medic, 2 sali de conferinta - una mare pana la 500 locuri, una mica cu 80 locuri.
Important: unele facilitati (SPA, piscina interioara, restaurant pe plaja Azzuro, BBQ bar) se vor deschide pentru clienti la inceputul lunii iunie.
-Asu Bar & Dinner - restaurant asiatic a la carte - deschis pe 01.06.
-Facilitati SPA si piscina interioara - deschisa din 12.06.
- Azzurro - restaurant mediteranean - deschis din 15.06.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
Deluxe Double promo/ no balcony: aprox. 21 mp,(max.2+0); pat King Size; saltele ergonomice, special selectate pentru mai mult confort de somn cu latime de 30 cm; televizor interactiv, aparat de cafea, televizor modern de 55 inch, Wi-Fi gratuit, telefon cu linie directa, cutie de valori personala, aer conditionat, uscator de par, minibar, baie cu cabina de dus, produse cosmetice si articole de toaleta de lux, oglinda cosmetica, Setare de lumina, spatiu de lucru confortabil, Vedere Standart.
Deluxe Double standard view: : aprox. 23 mp,(max.2+1/3+0); German type double bed; saltele ergonomice, special selectate pentru mai mult confort de somn cu latime de 30 cm; televizor interactiv, aparat de cafea, televizor modern de 55 inch, Wi-Fi gratuit, telefon cu linie directa, seif personal, aer conditionat, uscator de par, minibar, baie cu cabina de dus sau cu cabina de dus si cada , cosmetice si articole de toaleta de lux, oglinda cosmetica, decor luminos, spatiu de lucru confortabil, balcon cu masa si 2 scaune, vedere standard.
Deluxe Double sea view: aprox. 23 mp,(max.2+1/3+0); German type double bed; saltele ergonomice, special selectate pentru mai mult confort de somn cu latime de 30 cm; televizor interactiv, aparat de cafea, televizor modern de 55 inch, Wi-Fi gratuit, telefon cu linie directa, seif personal, aer conditionat, uscator de par, minibar, baie cu cabina de dus sau cu cabina de dus si cada , cosmetice si articole de toaleta de lux, oglinda cosmetica, luminozitate, spatiu de lucru confortabil, balcon cu masa si 2 scaune, vedere panoramica la mare sau vedere laterala la mare.
Deluxe Double Superior sea view: aprox. 41 mp,(min.2+1/max.2+2 /3+0); pat King Size; saltele ergonomice, special selectate pentru mai mult confort de somn cu latime de 30 cm; televizor interactiv, aparat de cafea, televizor modern de 55 inch, Wi-Fi gratuit, telefon cu linie directa, seif personal, aer conditionat, uscator de par, minibar, baie cu cabina de dus si cada, produse cosmetice si articole de toaleta de lux, produse cosmetice oglinda, setare de lumina, spatiu de lucru confortabil, balcon cu masa si 2 scaune, vedere la mare.
Deluxe Junior Suite sea view: aprox. 57 mp,(min.2+1/max.2+2/3+0); pat King Size; saltele ergonomice, special selectate pentru mai mult confort de somn cu latime de 30 cm; televizor interactiv, aparat de cafea, televizor modern de 65 inch, Wi-Fi gratuit, telefon cu linie directa, seif personal, aer conditionat, uscator de par, minibar, baie cu cabina de dus si cada, produse cosmetice si articole de toaleta de lux, produse cosmetice oglinda, setare de lumina, spatiu de lucru confortabil, balcon cu masa si 2 scaune panoramice, vedere la mare sau vedere laterala la mare.
Deluxe Apartment with 1bedroom side sea view: aprox. 50 mp, (min.2+1/max.2+2/3+0); pat King Size; saltele ergonomice, special selectate pentru mai mult confort de somn cu latime de 30 cm; televizor interactiv, aparat de cafea, televizor modern de 65 inch, Wi-Fi gratuit, telefon cu linie directa, seif personal, aer conditionat, uscator de par, minibar, baie cu cabina de dus si cada, produse cosmetice si articole de toaleta de lux, produse cosmetice oglinda, lumina, spatiu confortabil de lucru, balcon cu masa si 2 scaune panoramica, vedere laterala la mare.
Doar 33 de camere sunt cu paturi twin, toate celelalte camere au pat dublu.
Family room - (min 2+2, 3+0), max. / 4+1) consta din 2 DBL-uri cu usa de legatura.
Camerele tip family sunt 2 camere duble interconectate - una DBL cu pat dublu, alta DBL cu doua paturi separate.
Nu exista camere adecvate pentru oaspetii cu dizabilitati.
Copii
Sectiune pentru copii in piscina exterioara, patut pentru copii (gratuit), scaune inalte in restaurant, meniu pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit:
utilizarea gratuita a seifului in camera, piscina interioara, umbrele de soare si sezlonguri, prosoape de piscina langa piscina in aer liber sau pe plaja
Cu plata: centru de wellness, tenis de masa, biliard, solar, sauna, baie turceasca.
Animalele de companie nu sunt permise
Parcare: pazita, contra cost
Gratuit pe plaja: 2 sezlonguri + 1 umbrela/ camera (in limita disponibilitatii)

Admiral Luxury Ultra All inclusive

***Amiral - Restaurantul principal
- Mic dejun 07:30 - 10:00 - Bufet
- Pranz 12:30 - 14:00 - Bufet
- Cina 18:00 - 21:00 - Bufet
- Restaurant principal complet renovat cu terasa in aer liber;
- O gama larga de feluri de mancare, inclusiv: statie de pizza si paste, bufet dietetic si de sanatate, bufet de salate si deserturi (deserturile sunt facute in casa in patiseria hotelului) si inghetata;
- Bauturile sunt incluse in pachet: apa minerala, bauturi racoritoare, bere si vin, cafea si ceai
- Cine tematice - de 3 ori pe saptamana (bulgara, italiana, orientala)

Azzurro - restaurant tip bufet mediteranean
- Pranz 12:30 - 14:30
- Cina 19:30 - 22:00
- Restaurantul tip bufet deschis ofera o calatorie culinara in stil mediteranean
- Deschis pentru pranz si cina
- Bauturi: apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba, vin si bauturi din import
- Capacitate: 180 locuri
- Cu rezervare prealabila la receptie pentru pranz si cina
- 1 cina gratuita pentru oaspetii cu un sejur de minim 7 nopti.

***Asu Bar & Dinner - restaurant asiatic a la carte
- Cina: 19:30 - 22:30
- Bar pana la ora 00:30
- restaurant a la carte in stil asiatic
- O gama larga de alimente asiatice - incl. 2 meniuri fixe
- Sushi
- Meniu vegetarian
- Bauturi de lux Ultra All-inclusive - apa minerala, bauturi alcoolice si nealcoolice importate si locale, cocktailuri, bere la halba
- Cu rezervare prealabila la receptie
- 1 cina gratuita pentru oaspetii cu un sejur de minim 7 nopti

***aMore Moonlight - Cina la lumina lumanarilor pe plaja A la carte

- Cina: 20:30 - 22:30
-O experienta romantica unica langa mare
- cina la alegere dintr-un meniu fix
- Bauturi ultra all-inclusive de lux - apa minerala, bauturi alcoolice si nealcoolice importate si locale, bere la halba si vinuri
- Cina Amore la lumina lunii - Cina la lumina lumanarilor pe plaja este organizata in sezonul de varf in iulie si august si in functie de conditiile meteorologice)
- cu rezervare prealabila la receptie
- 1 cina gratuita pentru oaspetii cu un sejur de minim 7 nopti

***Surf and Turf - Restaurant a la carte
- 12:00 - 00:00.
- Pranzul si cina la restaurantul a la carte Surf and Turf sunt contra cost la receptie
- Alegerea meniului fix
- Cu rezervare prealabila la receptie, rezervari nelimitate

*** Lobby Bar: 00:00 - 00:00.
- Bauturi de lux Ultra All-inclusive - apa minerala, vin, bauturi alcoolice si nealcoolice importate si locale, cocktailuri, mixuri, bere la halba, cafea si ceai
- Serviciu nonstop

***Pool & Beach Bar : 11:00 - 17:00 (in sezon - 10:00 - 18:00)
- Bauturi de lux Ultra All-inclusive - apa minerala, vin, bauturi alcoolice si nealcoolice importate si locale, cocktailuri, mixuri, bere la halba, cafea si ceai
- Modificari ale orelor de deschidere sunt posibile in functie de sezon

***Piano Bar: 20:30 - 22:30
- Bauturi ultra all-inclusive de lux - apa minerala, bauturi alcoolice si nealcoolice importate si locale, cocktailuri, bere la halba, cafea si ceai
- Bauturi din import (contra cost)
- Muzica live de pian

***Patiserie vieneza - Amiral: 07:30 - 00:30
- selectie de dulciuri de casa produse in patiseria hotelului
- Gustare la miezul noptii - 23:30 - 00:30


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie