Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SVETI NIKOLA


Descriere

Hotelul Saint Nikola ofera vedere la portul orasului vechi Nesebar si camere elegante cu aer conditionat si balcon cu vedere la mare. Accesul Wi-Fi este disponibil in intreaga proprietate. Restaurantul hotelului ofera preparate bulgaresti si internationale. Statiunea de pe litoral Sunny Beach se afla la 7 minute de mers cu masina.

Dotarile standard din toate unitatile de cazare ale Hotelului Saint Nikola includ minibar, TV prin cablu si cutie de valori. Baia proprie este dotata cu dus si articole de toaleta gratuite.

Receptia cu program nonstop ofera room service si servicii de inchirieri auto. La un cost suplimentar aveti la dispozitie servicii de transfer de la/la Aeroportul Burgas si din/catre oras.

Cea mai apropiata plaja cu nisip se afla la 200 de metri de Saint Nikola. Statiunea animata Sunny Beach si autogara se afla la 3 minute de mers cu masina. La Aeroportul Burgas puteti ajunge in 20 de minute cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.