Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL NESSEBAR PALACE HOTEL


Descriere



Localizare

Complexul Sol Nessebar se afla la o distanta de numai 2.5 km de orasul vechi Nessebar, oras cu o istorie impresionanta, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Complexul este compus din 3 hoteluri: Sol Nessebar Palace 5*, Sol Nessebar Bay 4 *si Sol Nessebar Mare 4*. Hotelurile se afla la 100m distanta fata de plaja si sunt inconjurate de spatii verzi atent ingrijite.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant principal, restaurante tematice, bar in lobby si la piscina, Aquapark cu 6 topogane, castel pentru copii, miniclub, loc de joaca, piscina interioara, piscina exterioara, WiFi gratuit, programe de animatie pentru adulti si copii, sporturi acvatice, mini disco, terenuri de tenis, teren de joaca multifunctional(baschet, fotbal, volei), masa de biliard, Centru SPA, sala de fitness, club de noapte, parcare, servicii medicale, birou pentru inchiriere masini/biciclete.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu 2 paturi twin(lipite/se pot separa), fotoliu extensibil, balcon, aer conditionat, televizor, Wi-Fi, mini bar, telefon, seif(contra cost), uscator de par, baie cu dus.

Hotelul Sol Nessebar Palace 5* are 363 camere: Duble cu vedere la parc/mare - min 2, max 2+2/3 Camere family cu vedere la parc/mare( 2 duble interconectate) - min 2+2 (2-11.99 y.o.), max 4+2

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )

Locatie