Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAGE OF NESSEBAR APARTHOTEL


Descriere

Amplasat intr-o locatie pe plaja din Nessebar, Apartment Complex Mirage of Nessebar pune la dispozitie o piscina sezoniera in aer liber, un centru de spa si wellness si o sala de gimnastica. Internet Wi-Fi gratuit este oferit in hol si langa piscina.


Fiecare unitate include camera de zi cu TV cu canale prin cablu, precum si zona de relaxare cu o canapea. Bucataria in plan deschis este bine echipata pentru nevoile de self-catering si are o masa. Baia este dotata cu dus sau cada. Balconul ofera vedere la oras, la gradina sau la mare.


Apartment Complex Mirage of Nessebar pune la dispozitie un bar, iar un restaurant se gaseste la 50 de metri. In centrul istoric al orasului Nessebar se poate ajunge dupa o plimbare de 10 minute. Aeroportul din Burgas este situat la 24,6 km. Oaspetii de la Apartment Mirage Complex of Nessebar pot beneficia de servicii de transfer, la cerere si la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.