Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELSA COOP


Descriere

Situat la 100 de metri de plaja, Melsa Coop ofera un centru spa cu piscina interioara. De asemenea, exista o piscina in aer liber, iar centrul vechi al oraselului Nesebar se afla la 1 km.


Camerele sunt dotate cu aer conditionat, acces gratuit la internet, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Camerele luminoase si spatioase includ o zona de relaxare cu o canapea si o baie mare. Fiecare baie are uscator de par si articole de toaleta.


Facilitatile de wellness includ o sala de fitness, o baie de aburi, o cada cu hidromasaj si o sauna. De asemenea, exista un solar si o selectie de terapii, inclusiv tratamente cu namol si masaje.


Restaurantul serveste preparate traditionale bulgaresti si ofera o terasa luminoasa cu vedere la piscina in aer liber. La barul din hol oaspetii se pot bucura de o gustare in timp ce navigheaza pe internet, utilizand conexiunea WiFi.


Melsa Coop SPA ofera o receptie deschisa nonstop, servicii de transfer de la/la aeroport si un magazin care comercializeaza suveniruri si accesorii de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.