Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat chiar pe plaja, Hotelul de familie Evridika este complet dotat cu aer conditionat si poate fi gasit intre Nessebar si Ravda, pe malul Marii Negre. Acesta ofera camere cu balcon cu vedere la mare, un restaurant si o sauna.


Fiecare camera este dotata cu TV cu ecran plat si canale prin satelit, frigider si baie cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.


In restaurant sunt servite specialitati tipice bulgaresti si preparate din bucataria internationala. In plus, micul dejun poate fi servit in camera dumneavoastra.


Copiii se pot distra pe terenul de joaca si o sauna este disponibila la un cost suplimentar. Pot fi aranjate servicii de transfer de la/la aeroport si inchirieri auto. Hotelul ofera parcare gratuita.


Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la 20 de metri, iar numeroase magazine si restaurante pot fi gasite in imediata vecinatate. Intr-o plimbare de 7 minute puteti ajunge la parcul acvatic Paradise. Centrul statiunii Ravda este situat la 1 km, iar centrul istoric al orasului Nessebar se gaseste la 2 km de Hotelul Evridika.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.