Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Terra este situat in centrul statiunii Neptun la aproximativ 200 m de gara Neptun si 800 m de plaja 'La Steaguri'.

Camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor LED, uscator de par, internet wireless atat in camere cat si in spatiile comune, sistem anti-incendiu, balcon pentru camerele situate la etaj, iar accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice.
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor matrimonial si sufragerie cu canapea extensibila.



Restaurant:
-mic dejun: bufet suedez
- pranz/cina: bufet suedez. Bauturi in timpul meselor: sucuri acidulate/neacidulate, ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, vin alb/rosu la pahar, bere la draft.
- all inclusive light: mic dejun, pranz si cina, toate servite sub forma de bufet suedez, bauturi in timpul meselor (sucuri acidulate/neacidulate, ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, vin alb/rosu la pahar, bere la draft).





Servicii
gratuite:- acces la piscina exterioara, cu sezlong si prosop, in limita locurilor disponibile
- parcare in limita locurilor disponibile
- acces la locul de joaca pentru copii




Animale
de companie: Accesul nu este permis.



Atractii
in zona: Paradis Land a parc de
aventura, teren de tenis (250 m), teren de minigolf (400 m)



Check-in-ul se face incepand cu ora 16:00


Check-out-ul se face pana in ora 12:00

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie