Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN NATURE DIAMOND


Descriere

Hotelul Green Nature Diamond se afla pe plaja, in apropiere de centrul orasului Marmaris, de restaurante, magazine si alte puncte de interes turistic, in vecinatatea Delfinariului.


Facilitati camere:

Hotelul a fost deschis in anul 2014 si are un total de 639 camere, toate dispun de aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif, minibar, telefon, si balcon mobilat. Camerele sunt pentru nefumatori. Baia este privata cu dus,cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant, atat in iinterior cat si pe terasa, snack bar, bar, aer conditionat, seif, lift, salon de frumusete, room service, camera de bagaje, schimb valutar, receptie deschisa nonstop, nu are acces la internet, animatori, piscina interioara, piscina in aer liber, baie turceasca/baie de aburi, darts, biliard, tenis de masa, centru spa, masaj, sala de fitness, sauna.


Animale de companie: nu sunt permise.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.