Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND YAZICI CLUB TURBAN


Descriere

Tip masa: all inclusive

In restaurantul principal se serveste:
- micul dejun 07:30 10:00 - bufet suedez cu autoservire
- mic dejun tarziu 10:00 10:30 - bufet suedez cu autoservire
- pranz 12:30 14:00 - bufet suedez cu autoservire
- gustare 12:30 16:00 - bufet suedez cu autoservire
- ceai, cafea si prajituri 24 ore
- cina 19:00 21:30 - bufet suedez cu autoservire
- supa tarzie 00:00 00:30 - bufet suedez cu autoservire
Restaurantele a la carte cu specific italian si turcesc sunt gratis 1 data / sejur si este necesara rezervare in prealabil. Se poate servi cina intre 19:30 22:00 .
Restaurantele a la carte cu specific pescaresc si steak house sunt extra si necesita rezervare in prealabil . Se poate servi cina intre 19:30 22:00.
Pool Bar - 10. 00 - 00. 30 - se servesc gratuit toate bautuile locale alcoolice si nealcoolice
Beach Bar 10. 00 - 00. 30 - se servesc gratuit toate bautuile locale alcoolice si nealcoolice
Disco Bar 23. 00 - 01. 00 - se servesc gratuit toate bautuile locale alcoolice si nealcoolice
Terrace Bar 10. 00 - 00. 30 - se servesc toate bautuile locale alcoolice si nealcoolice
Lobby Bar 24h - bauturile alcoolice se servesc doar intre 10. 00 am - 00. 30am


Localizare: Hotel Grand Yazici Club Turban este situat pe malul Marii Egee, la 6 km de centrul orasului Marmaris. Zona este foarte frumoasa, hotelul fiind inconjurat de o padure de pini.
Facilitati hotel: Hotelul, extins pe o suprafata de 70000 mp ofera o gama larga de facilitati: restaurant principal cu preparate internationale, restaurante a la carte (cu specific italian si turcesc), baruri si cafenele, 2 piscine in aer liber (1 piscina exterioara principal si 1 piscina de relaxare), piscina interioara, acces internet (in lobby), hamam, sauna, darts, boccia, mini golf, tenis de masa, tenis de camp, volei pe plaja, aqua park, mini club pentru copii ( 4 - 12 ani), discoteca, animatie de zi si noapte, canoe, bicicleta de apa, sezlonguri pe plaja, umbrele pe plaja, prosoape de plaja (cu depozit), camera de jocuri (cu plata), billiard (cu plata), masaje (cu plata), centru de infrumusetare (cu plata), spalatorie si uscatorie (cu plata), centre comerciale.


Facilitati pentru copii: 1 piscina exterioara pentru copii, 2 piscine cu tobogane pentru copii, loc de joaca, mini club pentru copii ( 4 - 12 ani), spectacole pentru copii, personal specializat, cu diverse programe de animatie si educationale.


Dotari camera: Hotelul dispune de 426 de camere luminoase si confortabile. In cladirea principala sunt urmatoarele tipuri de camere:
- camere standard - un pat dublu, un pat single, 1 baie ( cu dus, cada si WC), balcon, aer conditionat centralizat, telefon direct, minibar ( la sosire apa minerala si apa plata si umplut zilnic cu apa plata), TV LCD satelit, covor
- camere superior standard - capacitate max. 3 adulti, 1 pat dublu, 1 canapea si un fotoliu care se poate extinde la 190/90 cm, baie cu cada sau dus, aer conditionat centralizat, telefon direct, covor, minibar ( la sosire apa minerala si apa plata si umplut zilnic cu apa plata).
- camere familiale capacitate max 4 persoane - 1 pat dublu, 1 pat single, un fotoliu extensibil pana la 190/90 cm, doua bai ( dus, cada si WC), 2 televizoare LCD, balcon, aer conditionat centralizat, telefon direct, covor, minibar ( la sosire apa minerala si apa plata si umplut zilnic cu apa plata).


Plaja: Hotelul este situat pe o plaja privata.


Clasificare oficiala: 5*


Web site: http://www.grandyazicihotels.com/turban/en/index.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie