Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Victoria este situat in zona centrala a statiunii Mamaia si se bucura de o pozitie privilegiata fata de principalele atractii turistice din zona- 5 minute de Cazino, 50 de metri de pasarela de promenada si 500 de metri de Aqua Magic si Satul de Vacanta.

Camere: Hotel Victoria beneficiaz de 337 de spatii de cazare, astfel: 202 camere duble standard, 62 camere duble superior, 44 camere family si 15 camere economy , 9 apartamente standard si 5 apartamente sea view, dispuse pe 9 nivele.Camere sunt dotate cu:
- LCD (televiziune prin cablu)
- telefon
- minibar
- mochet
- baie cu dus
- aer conditionat
Toate camerele au balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, in schimb, aici camerele sunt mai spatioase.
Camerele duble economy sunt camere situate la parter si etajul 1, cu balcon dar cu vederea in zidul cldirii din vecinatate.
Camerele duble standard respecta conditiile impuse de categoria de clasificare de trei stele (parter a etaj 7 inclusiv). Sunt dotate cu ferestre din PVC cu geam termopan, mochet, mobilier nou, paturile fiind atat matrimoniale cat si separate, bile au instalatii si obiecte sanitare noi,foehn, LCD, rcitor minibar frigorific, aer conditionat si telefon.
Camerele duble superior respecta conditiile impuse de categoria de clasificare de trei stele, care au fost supus unui proces de renovare total (etaj 8 - etaj 9 inclusiv). Sunt dotate cu ferestre din PVC cu geam termopan, mochet, mobilier nou, paturi tapitate, atat matrimoniale cat si separate, baile au instalatii si obiecte sanitare noi,foehn,gresie si faianta noua, usa de la intrare schimbata, LCD, rcitor minibar frigorific, aer conditionat si telefon.
Camerele duble family sunt camere situate la parter si etajul 1, fr balcon si cu canapea extensibil
Apartamentele/Apartamente Sea View- Camere renovate cu balcon + living cu canapea si dus


Restaurant: Victoria Resort pune la dispozitia turistilor un restaurant si o teras:
- restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locuri in interior.
- terasa cu 100 locuri in vecinatatea grdinii de var .Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet - bucatarie romaneasc si international diversificat , cine tematice.
Bauturile alcoolice/ non-alcoolice incluse in pachetele cu demipensiune si all inclusive se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor. Hotelul isi rezerv dreptul de decizie asupra sortimentelor de buturi oferite care vor fi in regim self-service si const in: vin produs autohton alb/rosu a draft; bere a draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft ; cafea, ceai, apa plat si carbogazoas.
Pentru pachetele All inclusive, buturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului in intervalul orar 09,30 a 23,00.
Masa se poate servi intre orele:
- mic dejun: 7.30 a 09.30
- pranz: 12.30 -14.30
- cina: 19.30 -21.30
- snack: 17:30 a 18:30
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numrul de turisti din hotel.
Turistii care achizitioneaza pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu brara specific fiecrui pachet. Numai pe baza acestor bratari se va face accesul la bufet, restaurant,bar, plaj. In cazul pierderii bratarii, turistul va achita contravaloarea pentru inlocuire. Demipensiunea consta in mic dejun si pranz sau cin si buturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se opteaz in momentul check in-ului la receptie, orice modificare ulterioar nemaifiind posibil.
PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR IN INCINTA RESORT-ULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR IN RESTAURANT.
Locatiile din jurul Resort-ului Victoria sunt private iar depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limit sunt independente de administratia hotelului.
Pachetele All Inclusive includ:
- Cazare cu masa a in regim bufet ( mic dejun, pranz, cin) - Buturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft aalb/roze. - Buturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft a gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si ap de mas /carbogazoas. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantulu in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 a 09.30/dejun 12.30 a 14.30/cin 19.30 a 21.30) si ulterior la barul de pe teras ( intre orele 09.30 a 23.00).
- Snack-uri intre orele 17.30 a 18.30 a acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului sau a terasei. - Acces gratuit la locul de joaca.
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrel pentru fiecare camer;
-Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia .
- Masa se va servi sub form de bufet cu sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata. In lunile mai si septembrie (in functie de numrul de turisti) masa se va servi a la carte
Pachetele cu Demipensiune includ:
- Cazare cu masa a in regim bufet ( mic dejun si pranz /cin - se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
- Buturile alcoolice incluse numai in timpul meselor:, bere draft, vin draft aalb/roze. - Buturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft a gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si ap de mas/carbogazoas. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantulu doari in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 a 09.30/dejun 12.30 a 14.30 sau cina 19.300 a 21.30) si la barul de pe terasa in timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.
La barul de pe plaja bauturile draft se pot servi in intervalul 09:30-19:00!
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.
-Acces gratuit la locul de joac
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaj
- Acces gratuit pe plaja complexului
- Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia
- Masa se va servi sub forma de bufet cu o sortimentatie bogat, deserturi, fructe si inghetata. In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi a la carte.
Pachetle Cazare cu Mic dejun includ:
- Cazare cu mic dejun a in regim bufet;
- Buturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si ap de mas/carbogazoas.
La barul de pe plaja bauturile draft se pot servi in intervalul 09:30-19:00!
- Acces gratuit la locul de joaca
- Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
- Acces gratuit la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei a
- Acces gratuit pe plaja complexului

Alte info:
- in incinta hotelului exista un lounge,- pe plaja hotelului sunt amplasate terenuri de joc pentru adulti si copii.
- in perimetrul hotelului si pe plaja privat a acestuia exist locuri de joac pentru copii.
- pe plaja si pe terasa hotelului se desfasoara activitti zilnice de animatie, pentru adultii si copii (echipa de animatie a hotelului ).
- toti turistii vor avea locuri rezervate pe plaja, in functie de numrul camerei.Acestea vor fi repartizate de la receptie.
- primele randuri de pe plaj vor fi rezervate pentru camerele superior( et 9- 8 inclusiv).-
- pentru clientii ajunsi in avans la cazare, oferim camer de bagaje si vestiar pe plaj.Totodata acestora li se va oferi cate un coktail alcoolic/nonalcoolic de intampinare.
- tinuta de plaj , este strict interzis in incinta hotelului si restaurantului.
- in racitoarele de tip minibar din camere este interzisa depozitarea de alimente. Ele sunt incarcate cu bauturi racoritoare pentru consum a contra cost
- turistii sunt direct rspunztori pentru obiectele din inventarul camerei ( ex: perdele, draperii, mobilier, pahare,etc)
- accesul in restaurant se va face in serii, pentru a evita aglomeratia.
- terasa va fi folosit pentru servirea meselor aa la cartea,coffee break-uri si snack-uri .
- nu se pot face promisiuni cu privire la alocarea si pozitionarea camerelor, in limita disponibilitatilor, hotelul va incerca s satisfac optiunile si preferintele turistilor.
- ora de incepere a cazarilor este ora 18.00

Atractii in zona: Club XXI, Aqua Magic,
Telegondola, Cafenea Lounge Cafe, Teatrul de Vara

Tarifele nu includ taxa de statiune care este in cuantum de 1% din valoarea cazarii (fara servicii de masa si fara TVA)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie