Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Confort si relaxare

Localizare: Este perfect localizat la intrarea in statiunea Mamaia, la cateva minute de plaja, in apropierea zonei comerciale Perla si Satul de Vacanta.

Descriere: Hotel DelMar este una dintre cele mai exclusiviste destinatii de pe litoralul romanesc. Inca de la proiectarea sa, principalul nostru scop a fost cel de a oferi turistilor nostri o vacanta de neuitat intr-o atmosfera calduroasa, complementata de servicii de cea mai inalta calitate. DelMar este alegerea perfecta fie ca este vorba de gazduirea unui eveniment privat sau corporate ori un sejur la mare.. Hotelul ,,Del Mar' beneficiaza de o priveliste superba asupra Marii Negre si a Lacului Siutghiol. Hotelul este locatia ideala pentru a petrece momente relaxante. Din 2017 s-a construit o superba piscina exterioara!

Camere: Hotelul dispune de 70 camere duble standard, 6 Duble Executive cu vedere la mare, 5 Junior Suite, 6 Senior Suite, 2 VIP Suite, 2 Executive Suite
- Camerele ,,Executive Suite' au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, DVD player, expresor de cafea si fier de calcat, masa de calcat, cantar, pachet VIP si obiecte de igiena. Suprafata totala este de 55 mp. Pentru apartamentele Executive, VIP si Senior Suite, capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii.
- Camerele ,,VIP Suite' au In structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane In camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV, pachet VIP si obiecte de igiena. Suprafata totala este de 58 mp. Pentru apartamentele Executive, VIP si Senior Suite, capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii.
- Camerele 'Senior Suite' au in structura un living modern cu canapea, doua fotolii, balcoane spatioase (dispunand de masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu bideu si dus, uscator de par, doua telefoane in camera si baie, doua televizoare LCD, birou, internet wireless gratuit si cablu TV si obiecte de igiena. Suprafata totala este de 55 mp. Pentru apartamentele Executive, VIP si Senior Suite, capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii.
-Camerele 'Junior Suite' sunt compuse dintr-un dormitor cu pat ,,queen size' si un living spatios cu canapea extensibila. Suprafata camerei este de 43 mp. Pentru apartamentul Junior Suite, capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti;
-Camerele 'Executive double room/Standard double room ', - camerele duble executive sunt dispuse numai la etajele superioare ale hotelului, orientate catre mare. Camerele au un dormitor cu pat matrimonial. Suprafata totala de 34 mp (lounge, living, baie, balcon), terasa spatioasa (dotata cu masa si scaune), aer conditionat, minibar, seif, baie cu o cabina de dus, uscator de par, doua telefoane In camera si baie, TV LCD digital, birou, internet wireless gratuit si acces la cablu.Pentru camera Dubla Standard sau Dubla Executive, capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii;

Restaurant: Hotelul are 2 restaurante, unul la parter, de 180 locuri, si unul la etajul 6, de 80 locuri, cu o vedere panoramica catre mare, oferind o priveliste minunata asupra imprejurimilor. Micul dejun este ,,bufet suedez', iar pranzul si cina sunt in sistem ,,fisa cont
- Mic dejun (bufet suedez) - 07.30-10.00 include: apa, suc, ceai, cafea.
- Demipensiune - mic dejun si pranz (12.30-14.00) bufet seudez, pranzul include si bauturi: cafea, apa, suc fara acid, vin alb/rosu draft.
- Pensiune completa - mic dejun, pranz si cina (18.30-20.00) bufet suedez, pranzul si cina includ si bauturi: cafea, apa, suc fara acid, vin alb/rosu draft.
Cina se serveste incepand cu prima zi de cazare. Se iese din sejur cu mic dejun si pranz.

Servicii gratuite: La mezanin, hotelul dispune de masa de billiard, masa de rummy, sah, table si carti de joc, doua televizoare LCD si internet wireless. Tot aici se afla si un centru fitness echipat profesional, sauna pentru relaxare si o camera de masaj creata pentru relaxarea si rasfatarea simturilor. Toti oaspetii hotelului au acces la centrul fitness, piscina si sauna. Plaja privata ,,Del Mar Beach' cu 2 sezlonguri/camera, prosoape pentru plaja si piscina, internet, sala de conferinta, parcare, restaurant, lift, aer conditionat, balcon, patut bebe la cerere, business center, pastrarea obiectelor de valoare, serviciu de secretariat.


Sevicii cu plata: masaj, room-service, minibar

Animale de companie: Nu este permis accesul in unitate cu animale de companie.

Facilitati copii:
- Copiii intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate, atat la mic dejun, cat si la cazare, daca nu se solicita pat suplimentar.
- Copiii intre 7 si 12 ani beneficiaza de mic dejun cu 50% reducere, de cazare gratuita, daca se foloseste patul existent, sau cu 50% din valoarea unui loc de cazare, in cazul in care se cere pat suplimentar si au inclus si un sezlong pe plaja privata ,,Del Mar Beach', precum si unul la piscina.
- Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si platesc un loc Intreg. Acestea beneficiaza de mic dejun inclus, de pat suplimentar si de un sezlong pe plaja privata ,,Del Mar Beach', precum si unul la piscina.
- Toti copiii sub 2 ani beneficiaza gratuit de patut pentru copii; acestea trebuie confirmate anterior de catre hotel.
Varsta copiiilor se demonstreaza prin prezentarea certificatului de nastere la receptie. Numarul maxim de paturi suplimentare intr-o camera este de 1.


Atractii In zona: Hotelul este situat in punctul de plecare al gondolei, aproape de parcul de distractii ,,Luna Park'; Cazino, Aqua Magic, Lacul Siutghiol, unde se poate practica schi nautic si yachting

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie