Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Comandor este situat pe plaja din Mamaia. Ofera vedere la Marea Neagra sau la Lacul Siutghiol. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.
Plaja din dreptul hotelului Comandor este printre cele mai late plaje din Mamaia si este amenajata cu sezlonguri, umbrele si bar.
Hotel Comandor pune la dispozitia turistilor un restaurant propriu cu servire a la carte, precum si un SPA Center, loc de joaca pentru copii, piscina (comuna celor trei hoteluri), bar, terasa, parcare.
Zona de relaxare este dotata cu sala de fitness, sauna, sali de masaj.
Camerele din cadrul Hotel Comandor Mamaia sunt dotate cu aer conditionat, televizor, cablu tv, minibar, telefon, internet prin cablu, mobilier nou, geam termopan, seif electronic, balcon utilat cu scaune si masuta, baie cu cabina de dus. Camerele de la etajul 7 au vedere frontala la mare si terasa dotata cu sezlong-uri.
Apartamentele au aceleasi dotari si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, 2 bai, 2 TV, AC pe hol.
Camerele au vedere spre mare sau spre Lacul Siutghiol.

Restaurantul serveste mancaruri internationale si are bar si terasa.
Hotelul detine restaurant, bar de zi, cofetarie, piscina - acces gratuit, parcare, sala conferinta. Se acorda cate 2 sezlonguri si o umbrela pe camera - gratuit la piscina

Intr-o camera dubla se poate acorda doar un singur pat suplimentar.
In apartament nu se acorda pat suplimentar deoarece exista canapea extensibila

Nu se accepta animale de companie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.