Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente La Butoaie cm


Descriere

Studioul Bel Air Paradise
Va punem la dispozitie un studio cochet unde va puteti relaxa, petrece si aduna amintiri alaturi de cei dragi pe toata durata sejurului.
Studioul Bel Air Paradise este o locatie perfecta pentru iubitorii de viata nocturna, deoarece ofera turistilor intimitate maxima si nopti de neuitat. Studioul este alcatuit dintr-o camera spatioasa, fiind dotat cu o canapea extensibila, TV cu o gama larga de posturi si Wi-Fi de cea mai buna calitate. Bucataria este echipata complet cu electrocasnice de cea mai buna calitate punand pe primul plan confortul turistilor.
Proprietatea este dotata cu aer conditionat, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, cuptor electric, prajitor de paine, filtru de cafea, plita electrica, frigider, baie cu cabina de dus etc.
Adresa: Blv. Mamaia Nord 183-187, bloc C1, etaj 4, ap.404

Studioul Bel Air Lotus
Studioul Bel Air Lotus este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste dar si de distractie in cluburile renumite din zona impreuna cu familia si cu prietenii.
Fiind compus dintr-o camera spatioasa, studioul Bel Air Lotus are o capacitate de cazare de 2 persoane fiind dotat cu smart TV cu o varietate larga de posturi si Wi-Fi de cea mai buna calitate la o viteza cat mai mare. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei cat si ale turistilor care ne trec pragul.
Pentru recreere si timp petrecut alaturi de familie si prieteni, in zona gasiti restaurante, terase, cafenele si magazine alimentare.
Adresa: Blv. Mamaia Nord 183-187, bloc C1, parter, ap.4

Apartamentul Bel Air
Amplasat in Mamaia Nord, apartamentul Bel Air este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste dar si de distractie in cluburi renumite din zona impreun cu familia, prietenii dar si intr-un cadru intim alaturi de persoana iubita.
Apartamentul Bel Air este un apartament spatios, dotat cu pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living. Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, smart TV-uri cu o gama larga de posturi si Wi-Fi de cea mai buna calitate la o viteza cat mai mare.
Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei cat si ale turistilor care ne trec pragul.
Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor si teraselor cu vedere deosebita asupra marii.
Apartamentul este utilat si mobilat complet si dispune de:
-living open space
-canapea extensibila
-terasa
-dormitor cu pat matrimonial
-baie cu cabina de dus
-buctarie utilata complet
Adresa: Bulevardul Mamaia Nord, numarul 183-187, bloc C1, etaj 2, apartament 203.

Apartament Sunrise
Este situat in statiunea Mamaia, in zona La Butoaie. Fiind situat la etajul 5, cu vedere frontala la mare, ofera o priveliste deosebita.
Avand o priveliste deosebita spre rasarit, pe balcon avem mobilier pentru a ne putea relaxa privind la SUNRISE.
Apartamentul este foarte spatios, fiind amplasat intr-o cladire noua si beneficiaza de un interior placut si relaxant. Este alcatuit din 2 camere spatioase unde se pot caza 4 persoane deoarece este dotat cu pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living. Este ideal pentru familii cu copii, si nu numai.
Livingul dispune de Smart TV si canapea extensibila.
Dormitorul este alcatuit din pat matrimonial, dressing, TV.
Bucataria este echipata complet cu electronice si electrocasnice noi
Fiind situat in zona La Butoaie, apartamentul este practic in centru statiunii, avand acces la promenada nou amenajata.
In apropiere se mai gasesc cafenele, restaurante, gelaterie, farmacie, magazine.
Apartamentul se afla la 150 m de renumitele cluburi Nuba, Fratelli, Ego,etc.
Apartamentul dispune de:
dormitor: a TV Smart
pat matrimonial
canapea extensibila
aer conditionat
baie: a cabina de dus
dressing
living: a TV Smart
uscator par
masina de spalat rufe

2 camere (dormitor + living) a 55 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Loc de parcare in strada
Balcon
Blv Mamaia nr. 505A , et. 5, ap. 53, La Butoaie

Eventualele taxe locale se achita la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.