Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pure Salt Port Adriano (Adults Only)


Descriere

Descriere HOTEL PURE SALT PORT ADRIANO:
Hotelul Port Adriano este un hotel de 5* dedicat exclusiv adultilor. Hotelul ofera liniste si relaxare cuplurilor, iar prin inalta calitate a serviciilor de 5 stele poate satisface si cei mai pretentiosi turisti. Aici veti gasi cadrul perfect pentru a va bucura de soare, nisip si mare in Mallorca, puteti admira frumusetile peisajelor din jurul hotelului si apusul de pe terasa. Hotelul are o arhitectura impunatoare si eleganta, inspirata din stilul traditional al insulei Mallorca.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.


Localizare HOTEL PURE SALT PORT ADRIANO:
Hotelul se afla pe malul marii, aproape de plaja, la 27 km de aeroport si la 18 km de centrul orasului Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Dotari camere:
Hotelul are camerele dotate cu: balcon, TV satelit, baie cu cada si uscator de par, seif, minibar, fier de calcat, aer conditionat, telefon, halat, Wi-Fi gratuit, facilitati preparare ceai/cafea.


Facilitati HOTEL PURE SALT PORT ADRIANO:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, 3 restaurante a la carte, bar, piano bar, gradina, terasa, lift, camera de bagaje, aer conditionat, snack bar, sala de fitness, teren de golf in apropiere cu transport gratuit de la hotel, 3 piscine, (2 exterioare si una interioara), terasa pentru plaja, centru spa & wellness, masaj (contra cost), cada cu hidromasaj, baie turceasca, baie cu aburi, rent-a-bike, rent-a-car.


Web: www.puresaltluxuryhotels.com/port-adriano

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie