Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL GRUPOTEL NILO AND SPA:
Hotelul se afla in apropiera plajei statiunii Paguera, Playa de Palmyra, oaspetii se pot bucura de nisipul auriu al acesteia si de apele cristaline ale Marii Mediterane. In apropiere se afla magazine, restaurante, baruri, centru pentru sporturi nautice, terenuri de fotbal si tenis. La 50 de metri de hotel se afla statia de autobus pentru transport public.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL GRUPOTEL NILO AND SPA:
Hotelul este localizat la 200 de metri de plaja, la 25 km de orasul Palma, la 36 km de Aeroportul Palma.

Dotari camere:
Hotel Grupotel Nilo and Spa are camerele dotate cu: balcon, aer conditionat/incalzire, telefon, TV satelit, baie cu uscator de par, seif (contra cost), minibar (contra cost).

Facilitati HOTEL GRUPOTEL NILO AND SPA:
Hotelul dispune de: restaurant bufet, bar la piscina, piano-bar, Wi-Fi gratuit, piscina exterioara, tenis de masa, receptie 24h, camera pentru bagaje, garaj pentru biciclete si inchirieri biciclete, camera depozitare echipament golf si tarife speciale pentru terenurile de golf din apropiere, centru Spa cu acces gratuit pentru clienti (piscina interioara cu hidromasaj, sala fitness).

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, loc de joaca, baby sitter (contra cost), inchiriere carucioare.

Web: www.grupotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie