Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:

Hotelul Panselinos este format din mai multe cladiriti decorate in culori pastelate ce se imbina armonios cu albastrul profund al Marii Egee.



Localizare : Situat in apropierea orasului Eftalou. Satul pitoresc Molyvos cu restaurant traditionale, strazi inguste si magazine pline cu suveniruri este la aproximativ 2km. Turistii beneficiaza in timpul zilei de transfer gratuit cu autobuzul de la hotel catre Molyvos. Statia de autobuz se afla chiar in fata hotelului. Pentru perioada de vara hotelul ofera transfer cu autobuzul local pana la plajele din Eftalou si anume, Molyvos (Plaja cu pietris), Petra (plaja cu nisip ) si Anaxos (plaja cu nisip).



Facilitati hotel:

In cladirea principala este lobby-ul, un lounge confortabil, acess Wi-fi (contra cost) si restaurantul. In exteriorul cladirii se regaseste piscina cu apa de mare si un snack bar (sezlonguri si umbrele gratuite). Mini Market-ul aflat in incinta hotelului este deschis in perioada de vara (iunie septembrie).



Dotari camera:

Studiourile au o suprafata de 36 sunt formate dintr-un dormitor, living, o mica chicineta complet echipata si terasa cu vedere la mare. Unele studiouri este posibil sa ofere o vedere partiala la mare.

Apartamentele au o suprafata de 50 m si sunt formate dintr-un living, dormitor separate cu paturi twin si terasa spatioasa. Toate sunt dotate cu aer conditionat, TV, frigider, telefon.

Ideal pentru familii.



Tip masa:

Mic dejun sau demipensiune.



Plaja :

Cea mai apropiata plaja (cu pietris) se afla la 150 m.



http://www.panselinoshotel.gr/en/index.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie