Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Red Tower este un hotel de tip boutique situat la 3 km de Nydri si la 14 km de orasul Lefkada. Este la 100 de metri de o mica plaja, pe o panta cu vedere de-a lungul Marii Ionice.
Fiecare camera ofera TV cu ecran plat, minifrigider, telefon cu linie directa, uscator de par, aer conditionat. Hotelul ofera restaurant, terasa la soare, bar la piscina. Se ofera acces gratuit la internet Wi-Fi. Micul dejun este tip bufet. Cina poate fi tip bufet, conform tarifelor acestui hotel sau in restaurantul a la carte, la un cost suplimentar. Piscina ofera sezlonguri si umbrele si sunt gratuite. Hotelul nu are plaja privata. Camerele promotionale ofera aceleasi facilitati ca si celelalte camere, iar diferenta este vedere, ca aceste camere nu au vedere (vedere la parcare sau vedere la munte).
Dotate cu aer conditionat, camerele si suitele luminoase sunt decorate cu gust. Camerele sunt prevazute cu TV prin satelit, seif si uscator de par. Unele includ si o camera de zi spatioasa.
Hotelul Red Tower are o cafenea si un snack bar langa piscina. Restaurantul serveste preparate traditionale grecesti, cu produse locale.
Hotelul se afla la 3 km de orasul Nydri si la 14 km de orasul Lefkada. Proprietatea asigura conexiune WiFi gratuita in zonele publice si parcare gratuita.
Descriere masa
Mic Dejun / Demipeniune

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.