Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vila Wolf este amplasata instatiunea Jupiter, in fostul Sat de Vacanta Zodiac. Vila Wolf este amplasataintr-un loc retras, inconjurat de verdeata, oferind o vacanta linistitaoaspetilor sai. Vila Wolf pune la dispozitia turistilor 24 de camere duble distribuitape 3 nivele.
Restaurantul este situat la etajul II al vilei si este prevazut cu terasa.
Toate camerele din incinta vilei au in dotare baie proprie, TV+cablu,frigider cu congelator, geam termopan cu plasa si iesire directa pe terasa,masa, umbrela de soare si scaune pe terasa comuna (la 2 camere), aer conditionat pentru camerele de la etajul 3, internet wireless.
Din receptie, pe scara interioara, se ajunge la etajul 1 unde se gasesc 12 camere duble spatioase, ce ofera un comfort sporit, ideale pentru familiile numeroase. Camerele de la etajul 1 sunt dotate cu pat matrimonial plus o canapea extensibila sau un fotoliu pat extensibil, aer conditionat, frigider cu congelator, LED -TV HD diagonala 60 cm, cablu-tv peste 100 de programe, internet wireless, baie cu cabina de dus (apa calda permanenta), ferestre PVC cu geam termopan si plase contra insectelor, balcon comun la doua camere, uscator de rufe, mobilier modern si lenjerie noua.
Pentru perioada 15.06.2021-15.09.2021 serviciile de masa sunt obligatorii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.