Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

GRATUIT CAZARE si MASA pentru copii intre 0 - 6.99 ani
INCLUS la spectacolele Teatrului de Vara Jupiter
INCLUS bilete la parcul de aventura Paradis Land
INCLUS intrare la parcul tematic Jurasica Adventure Theme
INCLUS acces la Galaxy WaterPark Jupiter
INCLUS cina a-la-carte
INCLUS acces la DJ&Live music Club CoHotels
Sezonul 2020 vine cu o mult asteptata redeschidere, HOTEL POSEIDON, fostul hotel Atlas, din statiunea Jupiter. Hotel Poseidon Jupiter ofera turistilor un pachet turistic complet, de tip afamily all inclusivea, care include, pe langa cazare, numeroase servicii, cum ar fi: plaja privata, acces Aqua park, piscina, SPA-Center, locuri de joaca pentru copii, sala pentru spectacole - Galaxy Hall. Hotelul este situat la 30 metri de plaja si pune la dispozitie 225 camere duble.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 . Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Un hotel modern ce detine toate facilitatile necesare unei vacante linistite, relaxante,
O vacanta perfecta! O vacanta ALL INCLUSIVE!
Hotel POSEIDON Resort pune la dispozitia turistilor: restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa cu spectacole, pizzerie- cuprot cu lemne, restaurant italian, restaurant fish&grill, un lobby bar, piscina adulti/copii, SPA, 3 sali de conferinte, acces internet, baby-land, Aqua park, plaja privata, parcare.
Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor) la piscina hotelului;
Acces la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila);
2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului;
Restaurant Poseidon (AI) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara;
Restaurant Fish & Grill - a-la-carte - In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste. - serviciu cu plata
Internet gratuit in camere si in spatiile comune;

Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii aBaby Landa vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
Centrul de Dans si Atitudine - cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.
Babyland (16:30-22:00) - Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematicesi parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, Zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Gradinita cu program de babysitting (09:00-11:30 si 16:30-19:00) - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta hotelului California.
* Consumatia de la barul Babyland-ului este contra cost.

La un sejur de minim 6 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august), 2 bilete/ camera la Paradis Land - parc de aventura, o intarare gratuita pentru 2 persoane/camera la Jurasica Adventure Theme - parc tematic cu dinozauri si acces permanent in limita a 3h/zi la Galaxy WaterPark Jupiter;
La un sejur de minim 7 nopti, turistii beneficiaza de 1 cina a-la-carte cu specific pescaresc/ sejur inclusa (pe baza de rezervare efectuata pe prioada sederii, in functie de disponibilitate).
Acces inclus la DJ&Live music Club - Muzica buna, Dj de renume si bauturi all inclusive pe malul marii la DJ&Live music Club CoHotels.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
CONCEPT ALL INCLUSIVE
Sistem de servire al meselor si bauturilor:
- mic dejun (07:30-09:30), gustare (10:00-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (16:30-18:00) si cina (19:00-21:30)
Gustare dimineata: fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustare dupa-amiaza: pizza, inghetata, focaccia, compot de fructe, fructe etc..
Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi astfel:
- baruri-restaurante: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/ roze/ rosu draft, bauturi alcoolice in timpul programului de masa.
- baruri-plaja: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft in intervalul 08:00-19:00.
- baruri-piscina: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft in intervalul 08:00-19:00.
- Lobby bar: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/ roze/ rosu draft, bauturi alcoolice in intervalul 08:00-24:00.
Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/ rosu, crema de whiskey, gin, digestiv.

Dotari camere
Toate camerele au baie proprie cu dus, TV, telefon direct, internet, minibar, aer conditionat, balcon.
Camerele duble seaview au vedere laterala la mare din balcon.
Camerele duble belview au vedere superba catre mare, lac si padurea Comorova.
Atat camerele duble seaview cat si camerele duble belview au pat dublu si fotoliu extensibil.
Camerele king au vedere catre padure si sunt dotate cu un pat dublu si o canapea extensibila. Capacitatea maxima este de 2 adulti + 2 copii, iar suprafata acestora este de 25 mp (incluzand si baia).

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
La un sejur de minim 6 nopti:
- primul si al doilea copil intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (cu pat suplimentar - 1 singur pat/camera)
- copiii 7-11.99 ani achita loc conform tarifelor si beneficiaza de pat suplimentar;
- copiii peste 12 ani achita conform tarifelor si beneficiaza de pat suplimentar (doar in camerele KING).
La un sejur de minim 7 nopti:
- primul si al doilea copil intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (cu pat suplimentar - 1 singur pat/camera)
- copiii peste 12 ani achita conform tarifelor si beneficiaza de pat suplimentar (doar in camerele KING).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.