Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olimpic Jupiter


Descriere

Hotel Olimpic 4 stele este pozitionat in centrul statiunii Jupiter, in imediata apropiere a plajei. Hotelul a fost modernizat in anul 2018, cand a fost clasificat la categoria 4 stele. Hotel Olimpic va ofera 200 de spatii de cazare distribuite pe 8 etaje. Prin arhitectura si pozitionarea hotelului, camerele beneficiaza de vedere panoramica spre Marea Neagra si catre lacul de agrement Tismana. Camerele hotelului Olimpic sunt renovate integral si sunt dotate cu mobilier nou, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, aer conditionat centralizat, internet wireless, TV LCD si cablu, minibar, telefon, seif,fierbator cafea/ceai, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si balcon. Restaurantul hotelului se afla la 20 de metri de plaja, oferind o priveliste minunata catre Marea Neagra. Restaurantul serveste o gama variata de preparate culinare inspirate din bucataria romaneasca si cea internationala, produse de patiserie si cofetarie. Pe plaja sunt amenajate un loc de joaca pentru copii si o terasa. In vecinatatea plajei sunt doua piscine ( adulti si copii) cu arhitectura infinity si cu apa incalzita ( in lunile iunie si septembrie), dotate cu un bar care functioneaza in regim all inclusive.Camerele hotelului Olimpic sunt renovate integral si sunt dotate cu mobilier nou.


Camerele duble sunt dotate cu sistem de acces pe baza de cartela magnetica, sistem climatizare centralizata, TV LCD si cablu, seif, minibar, telefon, fierbator cafea/ceai, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par , balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine. O parte dintre camerele hotelului au vedere laterala catre mare. Suprafata: 18.5 mp.
Capacitatea maxima a unei camere duble este de 2 adulti si 2 copii 0-15.99 ani si se poate amplasa pat suplimentar

Camera family este localizata la etajul 1 si este dotata cu un pat matrimonial si un pat pentru copil , 70/150 , televizor, seif, minibar, telefon, fierbator cafea/ceai, aer conditionat, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de haine. Suprafata: 24.5 mp. Capacitatea maxima a unei camere family este de 2 adulti + 2 copii 0-15.99 ani si nu se pune pat suplimentar
Restaurantul hotelului se afla inimediata vecinatate a plajei, oferind o priveliste minunata catre Marea Neagra.Restaurantul serveste o gama variata de preparate culinare inspirate dinbucataria romaneasca si cea internationala, produse de patiserie si cofetariesi are in dotare scaune speciale pentru copii ( in limita disponibilitatii ).
Pe plaja sunt amenajate un loc de joaca multifunctional pentru copii si o terasa. In vecinatatea plajei sunt doua piscine ( adulti sicopii) cu arhitectura infinity si cu apa incalzita ( in lunile iunie si septembrie), dotate cu un bar care functioneaza in regim all inclusive.
Complexul Olimpic va asigura urmatoarele sectoare de agrement:
Sector plaja - plaja privata, umbrele sezlonguri, loc de joaca pentru copii, activitati sportive, terasa-bar in regim a la carte
Sector piscina - piscina adulti, piscina copii, bar piscina (in regim all inclusive), activitati distractive (aqua gym).
Sector relaxare - jocuri electronice XBOX, billiard, tenis de masa, air hokey, mese de foosball, jocuri electronice, sah, table, remy, darts, activitati artistice (spectacole de dans si muzica pentru adulti si copii, numere de magie cu personal profesionist)
Sector copii - Programul distractiv pentru copii si face painting se va desfasura la locul de joaca interior.
Sector fitness exterior - aparate fitness, benzi de alergat, biciclete, aparate multifunctionale.
Activitati artistice - spectacole de dans si muzica pentru adulti si copii, numere de magie cu profesionisti in domeniu, divertisment, expozitie caricatura umoristica.

Dotari generale:
200camere duble; restaurant (600 de locuri); bar de zi a la carte; terasaa la carte; piscina adulti ; piscina copii; bar piscina; plaja proprie; terasa - bar pe plaja; loc de joaca pentru copii pe plaja; loc de joaca interior cu sala de animatie; facilitati agrement adulti: biliard, tenis de masa.; internet wireless gratuit in spatiile publice ( restaurant,receptie, bar, terasa); sala de conferinte ; parcare

Pachetul cu All inclusive include:cazare, mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice sinon-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului, accesgratuit la piscina si la plaja cu 2 sezlonguri/camera, la locurile exterioarede joaca pentru copii 3-12 ani, la locul interior de joaca cu animatie,activitati specifice si supraveghetor pentru copii 3-8 ani, parcare gratuita(in limita disponibilitatii), internet wi-fi gratuit in spatiile publice (restaurant,receptie, bar, terasa, plaja), acces la biliard, tenis de masa (in limitadisponibilitatii), program de fitness gratuit in aer liber cu garantie.
Seara se vor desfasura spectacole pentru copii in incintalocului de joaca interior.
Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produseculinare din bucataria traditionala si internationala.
Pachetde intampinare ( cafea, ceai, 1 apa plata, 1 apaminerala, 2 beri, 2 sucuri). De pachetul de intampinare se beneficiaza o singura data la check- in.
Micul dejun este servit in intervalul 07:30-09:30, bauturiincluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate din gama Pepsi, Prigatportocale.
Pranzul este servit inintervalul 12:30-15:00, bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoarecarbonatate la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate la draft dingama Pepsi-Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone si din import, beredraft, vin alb/rosu servite la draft.
Cina este servita inintervalul 19:30-21:30, bauturile incluse: apa, ceai, cafea, racoritoarecarbonatate la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate la draft dingama Pepsi-Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone si din import, beredraft, vin alb/rosu servite la draft, iar snack-urile:
- intre orele 10:30-11:30vor fi servite produse de patiserie si produse tip snacks
- intre orele 17:00-18:00vor fi servite produse de patiserie, produse tipsnacks si cocktail non-alcoolic
Bauturilenon-alcoolice: racoritoare din gama Pepsi-Prigat, apa, ceai, cafea, se servescla draft in intervalul orar 07:30-19:00.
Bauturile alcooliceautohtone si din import, vin alb/rosu draft, se servesc la barul restaurantuluidoar in timpul meselor, numai in incinta restaurantului.
Berea draft, bauturilenon alcoolice, cafeaua intre mese si snacks - ul se servesc la barul de lapiscina.
Micul dejun si pranzulse servesc incepand cu a 2-a zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Inprima zi de cazare se intra cu cina.
Hotelul dispune si de o terasa cu vedere lamare.
La restaurantul teraseiprecum si la barul din incinta hotelului, servirea se face a la carte siprodusele nu sunt incluse in pachetul all inclusive.
In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sunt forma de bufet suedezsau a la carte, in functie de numarul de turisti cazati in hotel (minim 60 depersoane pentru a se organiza masa in sistem bufet).
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primitala receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru pachetele cu Allinclusive.
Animalele de companie nu sunt acceptate in incinta hotelului.

Servicii cu plata:
1. Servicii a la carte laterasa restaurantului cu vedere la mare, la care se pot servi o gama variata deproduse culinare inspirate din bucataria romaneasca si
internationala.
2. Beach bar .
3. Asistenta pentru excursii optionale.

Ora check-in: 18:00; Ora check-out: 12:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.