Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Meteor 3 stele este situat in centrul statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 de metri de plaja.
Facilitati: hotelul dispune de 214 camere duble din care 188 camere standard si 26 camere de lux pe 8 etaje, cu 3 lifturi, receptie moderna, restaurant propriu cu 300 locuri amplasat pe malul marii, bar de zi, terasa cu 96 locuri, braserie pe plaja cu 96 locuri, seif, inchiriere jocuri table, remi si rachete de badminton, sala de conferinte complet utilata (150 locuri), spatii verzi amenajate cu scaune, mobilier de gradina si umbrele, parcare contra cost in limita disponibilitatii, sezlonguri si umbrele pe plaja cost in limita disponibilitatii, internet, Wi-fi, patut gratuit pentru copii cu varsta 0-2 ani, scaunel gratuit pentru servit masa pentru copii.

Dotari duble standard: TV cablu, minibar, aer conditionat, mobilier nou, pardoseala gresie, baie cu dus (in toate camerele), uscator de par (in fiecare baie), mobilier de balcon (masuta cu 2 scaune), tamplarie PVC si geamuri termopan, protectie antiinsecte.
Dotari duble de lux: renovate in 2019, mobilier nou, mocheta, draperii si perdele noi, televizor incorporat in oglinda, cablu TV, minibar, aer conditionat, baie cu dus spatioasa si dotata cu mobilier nou, uscator de par, mobilier de balcon (masuta cu 2 scaune), tamplarie PVC si geamuri termopan, protectie antiinsecte.
In camerele duble de lux de accepta cazarea a maxim 2 adulti + 1 copil 0-8,99 ani fara pat suplimentar (dimensiunile camerei nu permit amplasarea unui pat suplimentar).

Toate camerele au vedere laterala la mare.

Modalitati de servire a mesei:
Se asigura la terasa Meteor.
Serviciile de masa se asigura in regim a la carte sau bufet suedez pentru micul dejun (bufet pentru un numar mai mare de 60 persoane; pana la atingerea numarului de 60 persoane micul dejun este servit in regim a la carte - fisa cont 50 lei/ pers/ zi pe cartela reincarcabila).
Serviciile de masa se asigura in regim a la carte pentru pranz si cina pe baza de cartela reincarcabila = fisa cont minim 50 lei/ zi/ pers pentru fiecare masa.
Micul dejun este servit intre orele 07:30 - 09:30.

Sala de conferinte:
Se asigura gratuit grupurilor organizate care sunt cazate si servesc masa in incinta complexului Meteor.
Dotari: aer conditionat, sonorizare, flip-chart, videoproiector, laptop, internet Wi-fi.

Servicii fara plata:
Pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie.
Asigurarea la cerere a jocurilor de table, remi, fier de calcat, etc.
Primirea si predarea corespondentei.
Furnizarea de informatii turistice, CFR, informatii transport auto, etc.
Trezirea turistilor.
Internet Wi-fi.

Sunt interzise:
Utilizarea oricaror aparate electrice pentru prepararea hranei, incalzirea apei, etc.
Prepararea hranei in camera.
Patrarea obiectelor de valoarea in alte locuri in afara seifului de la receptie.
Cazarea cu animale de companie.

Taxa de parcare este de 8 lei/ masina/ zi. Parcarea se asigura in limita locurilor disponibile.
Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 si se incheie la ora 12:00.

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii o taxa de statiune in valoare de 5 lei/ adult/ zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.