Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Economic

Localizare: Este amplasat chiar pe malul marii, in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece vacanta de vara.

Camere: Camerele sunt impartite astfel:
- Camerele duble standard au balcon , tv, frigobar, ac si sunt orientate spre sud est (Cap Aurora si hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
- Camerele duble superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre nord (Neptun-Olimp). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
- Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana, baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre sud-est (Cap Aurora, hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
- Camerele triple superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre nord (Neptun-Olimp). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
- Camerele de familie sunt gen garsonier si au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana, balcon mare, televizor, frigobar, AC si o suprafata de aproximativ 25 mp. Sunt repartizate cate una pe fiecare etaj (inclusiv parter!). Vederea acestora este spre padurea Comorova.
Pentru camerele in regim single se va plati 80% din tariful normal al unei camere duble.
Nu se admit partaje si paturi suplimentare.

Dotari generale: receptie, salon servire mic dejun, terasa-restaurant, bar, parcare proprie, constructie P+8, 3 lifturi, retea wireless

Dotari camere: TV, frigobar, baie proprie, balcon, AC

Restaurant: Micul dejun va fi tip bufet. Pranzul si cina sunt optionale, se pot servi a la carte pe terasa-restaurant a hotelului si/sau la alte restaurante partenere din statiune.

Servicii gratuite: pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor in camera speciala, primirea si expedierea corespondentei, trezirea turistilor, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi.

Facilitti copii:
- copii de pana la 6.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, in camera cu doi adulti. Capacitatea maxima de cazare este urmatoarea:- camera dubla: 2 adulti si un copil de max 6.99 ani
- camera tripla si camera de familie: 3 adulti si un copil de max 6.99 ani sau 2 adulti si 2 copii de max 6.99 ani.
Nu se admit paturi suplimentare!

Accesul cu animale: Nu se admit animale de companie in hotel.

Atractii in zona: Teatrul de vara Jupiter, Herghelia Mangalia, Muzeul Arheologic Callatis Mangalia, Festivalul Mangalia, parcul de aventuri Paradis Land Neptun, Dino Parc Jurasica Neptun, Galaxy Aqua Park Jupiter, cafenele, terase-restaurant, magazine aflate in vecinatatea hotelului, Ferma animalelor- Ograda Vesela (sat Arsa)

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.