Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rixos Bab Al Bahr


Descriere

Descriere: Acest complex all-inclusive se afla in orasul Ras Al Khaimah si pune la dispozitie 14 restaurante care ofera mancare si bautura nelimitata, impreuna cu program de divertisment zilnic. Este situat pe plajele curate ale insulei artificiale Al Marjan.
Localizare: Centrul orasului Ras Al Khaimah este situat la 25 de minute de mers cu masina de Rixos Bab Al Bahr, iar Aeroportul International Dubai, la 60 de minute de mers cu masina. Proprietate ofera parcare privata gratuita.
Dotari camere: Toate camerele si suitele ofera TV cu ecran plat, minibar si ceainic electric. Unele suite au balcon cu vedere frumoasa la mare, baie proprie cu cada/dus, halat de baie, articole de toaleta gratuite, aer conditionat, fier de calcat, birou, facilitati de calcat, mocheta, canapea, seif (cu plata), papuci de casa, telefon, canale prin satelit, TV cu ecran plat, minibar, serviciu de trezire. WiFi gratuit disponibil in toate camerele.
Facilitati hotel: Rixos Bab Al Bahr ofera 1 bufet restaurant cu mancaruri internationale, 6 restaurante a la carte, 6 baruri si lounge-uri si 1 club de noapte. Aveti la dispozitie room service. Oaspetii pot face baie in piscina in aer liber, apoi se pot relaxa la soare pe plaja complexului. Pentru un antrenament energizant, aveti la dispozitie un centru de fitness dotat complet. Complexul are, de asemenea, un centru spa, un club pentru copii si unul pentru adolescenti.
Website: www.rixos.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie