Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Sunrise - Etalon


Descriere

Complexul Sunrise si Satul Pescaresc este situat in pitorescul sat Crisan. Acesta este asezat pe ambele maluri ale Dunarii, pe o lungime de 7 km.
Hotelul pune la dispozitie 28 camere standard cu suprafete cuprinse intre 15 - 20 mp, dotate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, televizor, minibar, telefon si internet wireless, plase pentru tantari.
Satul pescaresc ofera 10 Bungalouri, construite pe malul iazului din incinta complexului. Fiecare camera are iesire la terasa si aproximativ 17 mp, dotata cu televizor, minibar, aer conditionat, baie proprie, uscator de par, halate de baie, plase pentru tantari.
Facilitati unitate: restaurant, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, piscina exterioara, barci cu vasle, activitati indoor.
Cum ajungi in satul Crisan:
La 30 km de Tulcea se afla localitatea Mahmudia, poarta de intrare in Delta Dunarii.
Transfer Curse Sunrise, Traseul Mahmudia - Crisan
Barca rapida acoperita - 12 locuri - Durata cursei - 60 minute
Barca lenta acoperita - 20 locuri - Durata cursei - 120 minute


Tarifele mentionate nu includ taxa de acces in Delta Dunarii: 15 ron/pers/sejur.

Informatie utila: Taxa de intrare in Rezervatie (5 lei/zi/ sau 15 lei/saptamana)/persoana si permisele de pescuit - gratuite - se obtin nominal online pe site: http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.