Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Plaja Sulina este la 30 de minute cu barca. La cerere, se pot organiza excursii cu barca in Delta Dunarii.
Se spune ca atunci cand ajungi la Pensiunea Cherhana timpul parca sta in loc. Cherhana este o pensiune de 5 margarete, asezata central, cu un design specific Deltei. Cu foarte multi ani in urma, in locul Pensiunii Cherhana era o chernaha de peste, existenta si astazi in curtea pensiunii. Pozitionarea pensiunii in mijlocul naturii, inconjurata de ape, iti ofera o atmosfera feerica pe timpul sejurului.
Pensiunea Cherhana este amplasata in Crisan, o comuna din judetul Tulcea, avand peste 7 km intindere. Pozitionarea este extrem de avantajoasa, intrucat permite accesul facil catre toate localitatile din Delta Dunarii:
Complexul ofera cazare in 19 camere (7 duble, 7 duble superioare, o suita de familie, si o suita cu 4 dormitoare) dotate cu un nivel ridicat de confort;
Amplasarea centrala a pensiunii, aflata in mijlocul naturii si inconjurata de ape, ofera turistilor posibilitatea de a admira peisaje de poveste, fiind optiunea ideala de cazarein Delta Dunarii.
Resort turistic de 5 margarete, pensiunea Cherhana reprezinta locatia ideala in care sa va planificati urmatoarea vacanta. Aici, pe langa relaxarea indusa de peisajele de poveste, la care se adauga servicii precum marina si piscina dotata cu jacuzii, aveti la dispozitie un restaurant cu preparate traditionale delicioase, gatite special pentru turistii care ne viziteaza anual.
Pensiunea dispune probabil de cel mai bun restaurant din Delta Dunarii, iar acest lucru poate fi confirmat de premiul Margareta de Aur castigat in anul 2013 de catre bucataria restaurantului pentru cele mai gustoase retete traditionale.











Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.