Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Maria, cunoscuta si sub numele de Casa Maria Costinesti, este situata in statiunea tineretului, Costinesti, la 10-15 minute de mers pe jos pana la plaja.

Descriere: Vila Maria ofera cazare in camere de doua si de patru locuri, venind astfel in intampinarea familiilor cu copii.

Camere: Camerele de doua locuri sunt dotate cu: pat dublu, fotoliu extensibil, baie proprie, aer conditionat, frigider, internet wi-fi, TV cu cablu, balcon. La cerere, se poate monta un pat suplimentar in camera. Camerele de patru locuri au in dotare (pe langa cele enumerate mai devreme) si canapea extensibila

Facilitati hotel: loc de joaca pentru copii, terasa,acces bucatarie pentru incalzirea unor preparate usoare, internet wirelles disponibil pe toata proprietatea, se pot organiza diferite excursii pe litoralul romanesc, bulgaresc sau in Delta Dunarii. Dunarii.

Alte informatii : Cazarea incepe in prima zi a fiecarui sejur la ora 14:00 si se incheie in ultima zi a sejurului la ora 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie