Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Trident

   Str Pescarusului, Nr 8, Costinesti, Constanta, 907090, Costinesti Vezi locatia pe harta


Descriere

Asezata in partea de nord a statiunii Costinesti, situata la malul Marii Negre pe faleza soarelui in-costinesti

Amplasare:asezata in partea de nord a statiunii Costinesti, situata la malul Marii Negre pe faleza soarelui in-Costinesti
Facilitati camere:8 camere duble cu balcoane din care 3 camere au vedere directa la mare, 2 camere au vedere laterala spre mare, iar 3 cu vedere spre zona verde amenajata in cadrul pensiunii. Acestea au baie proprie, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, paturi matrimoniale, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri,
masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, minibar, seifuri pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat, telefon, pardoseala mocheta. In aceste camere pot fi cazati maxim 2 adulti insotiti de 2 copii.

- 1 apartament Senior compus din living extins (40 mp) cu canapea extensibila si dormitor (24 mp cu pat matrimonial ), 1 balcon cu vedere spre mare si 1 terasa, baie cu dus dotata cu panel de hidromasaj, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri,masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, telefon, minibar, seif pentru depozitare obiecte de valoare, aer conditionat in ambele incaperi, pardoseala mocheta. In acest apartament pot fi cazate maxim 6 persoane.
- 1 apartament junior DeLuxe compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial (ambele cu vedere la mare), 1 balc on ce cuprinde ambele incaperi, baie cu dus dotat cu panel de hidromasaj, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri,masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, telefon, minibar, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat in ambele incaperi, pardoseala mocheta. In acest apartament pot fi cazate maxim 4 persoane.

- camerelor sunt dotate cu electronic safe-uri pentru depozitarea valorilor si sezlonguri si masute pe fiecare balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie