Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Trident


Descriere

PensiuneaTrident este situata in zona de nord a statiunii, la 100 de metri de plaja si la 500 de metri de centru.

Pensiunea Trident este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situata chiar pe plaja din Costinesti, Pensiunea Trident Costinesti ofera camere cu aer conditionat si WiFi gratuit. Proprietatea ofera parcare gratuita. Oaspetii se pot bucura de micul dejun in gradina de vara, iar proprietatea ofera facilitati de gratar.
Oaspetii se pot bucura de micul dejun in gradina de vara, iar proprietatea ofera facilitati de gratar.Toate camerele si suitele au balcon, iar unele beneficiaza de vedere la mare.Dotarile standard includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.
Pensiunea Trident Costinesti pune la dispozitie o receptie deschisa nonstop si o gradina.
Facilitatile oferite la proprietate includ sala de jocuri, depozit de bagaje si loc de joaca pentru copii. Micul dejun este disponibil la un cost suplimentar.
Preturile pentru cazare in Pensiunea Trident sunt accesibile oricarui buget, difera doar in functie de perioada si de tipul de camera solicitat de turisti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.