Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitolina City Chic


Descriere

Camere:Camerele Hotelului Capitolina City Chic sunt confortabile si mobilate individual si ofera aer conditionat, cutie de valori si minibar. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu si in fiecare dimineata se livreaza gratuit ziare in camera.


Facilitati:Este disponibil un bufet bogat de mic dejun, cu fructe proaspete, suc, cafea si ceai, croasante, mezeluri si branzeturi, ou, iaurt si mancaruri traditionale romanesti, cum ar fi zacusc si salata de vinete.
Hotelul este la 5 minute de mers pe jos de cea mai apropiata statie de autobuz. La 15 minute de mers pe jos de Gara Cluj-Napoca si Teatrul National. In imediata vecinatate se gasesc restaurante, baruri si cluburi.
La hotel este disponibila parcarea gratuita, cu rezervare in prealabil. Hotelul Capitolina City Chic ofera transfer de la/la Aeroportul International Cluj la un cost suplimentar, aflat la 15 minute cu masina de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.