Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Alegra este un complex de vacanta luxos situat in zona statiunii Kavarna, la 50 m de plaja.


Cazare: Vila consta in apartamente confortabile cu un dormitor si cu doua dormitoare. Toate au o camera de zi cu zona de luat masa, dotate cu aparate electrice si ustensile de bucatarie, baie, aer conditionat si TV. La dispozitia oaspetilor este de asemenea un studio


APARTAMENT cu undormitor 2 + 2: Apartament cu un dormitor cu vedere la parc. Parter sau etaj, fara balcon.


APARTAMENT cu un dormitor cu vedere la mare 2 + 2 SEA: Apartament cu 1 dormitor cu vedere la mare. Etajul 1 cu un balcon sau etajul al treilea fara balcon.


APARTAMENT cu 2 dormitoare 4 + 1/4 + 2: Apartament cu 2 dormitoare cu vedere la mare. Primul, al doilea sau al treilea etaj, cu doua bai, doua terase si o sufragerie cu bucatarie.


APARTAMENT cu 2 dormitoare ROMANCE 4 + 0 : Un apartament nou proiectat si mobilat, cu doua dormitoare si o canapea extensibila in livingul cu vedere la mare.


STUDIO 2 + 1: Un studio situat la parter, vizavi de usa din fata a vilei, cu vedere spre gradina din curtea din spate. Dispune de o camera cu o canapea si un pat dublu. Este dotata cu o chicineta, o masa, un piept, un dulap dublu si o masa de cafea.


Pat de copil este disponibil la cerere prealabila si o taxa de 5 BGN / zi.


Facilitati hotel: Vila Alegra ofera oaspetilor toate facilitatile necesare - piscina, cafenea, centru de fitness, gratar, cabinet medical, parcare subterana gratuita, acces gratuit la internet, inchiriere biciclete.


PRETURILE DIN ALLEGRA VILA INCLUD:


Cazare


Piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele


Umbrele si sezlonguri la piscina


Utilizati o masina de spalat si un uscator in zonele comune


Utilizarea gratarului


Pentru copii:


Loc de joaca


Clubul de copii pentru copii


Parcare - gratuit, subteran.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.