Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WELS


Descriere

HOTEL: Amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire la Dunare. Va ofera camere de cazare spatioase – 13 camere cu 2 paturi, 2 matrimoniale, sala de conferinta (35 locuri) / agrement cu masa de biliard, tenis de masa, spalatorie / calcatorie proprie, restaurant cu bar, semineu si terasa.
CAMERE: AC, tv, uscator de par, apa calda, seif, plase pentru tantari, minibar, acces internet, o parte din camera au miniterasa.
FACILITATI: roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor rustic la Dunare, sezlong-uri la miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, pescuit la malulDunarii, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton; excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, servicii spalatorie / calcatorie, biciclete, plimbari cu caruta, poney si plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.
ACCES: cu automobilul pe soseaua Tulcea - Mahmudia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.