Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 10 hoteluri

Baltenii de Sus, Romania
Baltenii de Sus, Romania

LocalizareSatul Baltenii de Sus apartine de Comuna Bestepe si este situat pe malul drept al Bratului Sf Gheorghe la doar 20 km aval de orasul TulceaDotari si facilitatiPensiunea 4 Salcii asigura un nivel ridicat de confortintimitate liniste si ambian . . .

Baltenii de Sus, Romania
Baltenii de Sus, Romania

SEJURALL INCLUSIVE 2020 DELTA DUNARII IUNIE - SEPTEMBRIEDelta Dunarii este destinatiaturistica perfecta pentru o vacanta plina de liniste si relaxare in mijloculnaturii Pensiunea Regina Deltei va invita sa petreceti alaturi de noi un sejurde neuita . . .

Baltenii de Sus, Romania Vezi locatia pe harta

LocalizareSituat in satul Baltenii de Sus pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe cu iesire la Dunare avand acces direct cu automobilul de pe soseaua TULCEA - MAHMUDIA cat si de pe apaDotari si facilitatiHotel Wels ofera 34 locuri de cazare in

Baltenii de Sus, Romania

HOTEL Amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf Gheorghe cu iesire la Dunare Va ofera camere de cazare spatioase 13 camere cu 2 paturi 2 matrimoniale sala de conferinta 35 locuri agrement cu masa de biliard tenis de masa spalatorie calcat . . .

Baltenii de Sus, Romania
Baltenii de Sus, Romania

Hotelul Wels este situat pe malul drept al bratului Sf Gheorghe al Dunarii in Baltenii de Sus judetul Tulcea Ofera vederi panoramice peste fluviuHotelul Wels este o baza de plecare ideala pentru a explora regiunea si pentru a face excursii cu barca c . . .

Baltenii de Sus, Romania

LocalizareAmplasat pe malul bratului Sf Gheorghe cu iesire larga la Dunare 50 m pana la apa acces direct cu automobilul fara a se trece Dunarea Dotari si facilitatiOfera calitate si confort princamere de cazare spatioase dotate la nivel european sal . . .

Baltenii de Sus, Romania Vezi locatia pe harta

Profil Familii cu copiiLocalizare Hotelul este situat in localitatea Baltenii de Sus amplasat pe malul bratului Sf Gheorghe cu iesire larga la Dunare 50 m pana la apa acces direct cu automobilul fara a se trece DunareaDescriere Hotelul ofera calitat . . .