Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in centrul Statiunii Baile Olanesti la 18 km de Ramnicu Valcea, pe malul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu. Hotelul este construit modern, fiind amplasat in vecinatatea bazei noi de tratament, a strandului si a parcarii supraetajate (aceste proiecte apartin Primariei Statiunii Olanesti, proiecte cu fonduri europene in curs de finalizare).


Hotel Stogu a fost dat in folosinta in anul 2003 .Finisarile si dotarile sunt de calitate , camerele sunt spatioase si dispun de balcon.

Hotelul Stogu are in componenta sa 25 de camere duble si un apartament, toate avand dotarile impuse de cele 3 stele, si anume: baie proprie, TV, frigider, cablu TV, aer conditionat in toate camerele, balcon, internet, incalzire centrala, minibar.

Hotel Stogu, pe langa serviciile de cazare, ofera si servicii de masa. Acesta dispune de un restaurant modern de 150 locuri si de o terasa deasupra raului Olanesti cu o capacitate de 50 locuri. Bucataria restaurantului prepara pe langa meniurile traditionale/internationale si meniuri dietetice (5 tipuri de diete). Pe langa cele 3 mese servite in incinta restaurantului se pot savura si bautari diverse in incinta barului de zi.

De asemenea, pe langa restaurantul si terasa din cadrul hotelului, societatea mai detine si Restaurantul Cascada, nou renovat, disponibil pentru diverse evenimente.
Ofera pe langa gama variata de produse caracteristice serviciilor hoteliere si alte servicii cu destinatie turistica: excursii in zona cu microbus propriu, transport pentru grupuri, ghid turistic, acces la internet.

Tratamentul pentru oferta standard include: consultatie medicala, trei proceduri medicale/zi (mai
putin sambata si duminica) si crenoterapie.Turistii trebuie sa prezinte bilet de trimitere si card de sanatate.

Hotel Stogu pune la dispozitie urmatoarele servicii de tratament:
- baza de tratament proprie;
- curenti diadinamici;
- curenti interferentiali;
- curenti galvanizati;
- magnetodiaflux;
- ionizari;
- ultrasunete;
- unde scurte;
- solux;
- trabert;
- impachetari calde;
- masaj.

Terapia cu medicatia moderna a facut ca terapia cu mijloace naturiste, in care un rol important il are balneoclimatoterapia, sa nu fie folosita la valoarea ei. In conditiile vietii actuale, pe langa confortui dorit, se produce si o solicitare a ritmurilor biologice, o modificare a alimentatiei si o reducere a miscarii. Reducerea eforturilor fizice duce la instalarea unui sindrom hipokinetic care este insotit frecvent de aparitia unor tulburari cardio-vasculare, respiratorii, digestive, renale, endocrine, nervoase etc. Cura balneara este o terapie de excitatie, iar prin reactia pe care o provoaca, regleaza organismul din punct de vedere metabolic, imunologic. Aplicarea tratamentului balnear se face numai dupa un consult medical, in prescrierea tratamentului, medicul tinand seama de toata patologia bolnavului.



Cura balneara la Olanesti se adreseaza afectiunilor:
- digestive;
- renale;
- metabolice;
- cutanate.
Apele sulfuroase isi gasesc utilizarea in urmatoarele afectiuni:
- Crenoterapia sulfuiroasa este indicata in bolile aparatului digestiv si ale glandelor anexe: gastrite, ulcer, afectiuni ale cailor biliare, diabet, guta, obezitate, boli ale aparatului renal, afectiuni dermatologice, intoxicatii cronice cu metale grele;
- Bai cu ape sulfuroase: recomandate in boli reumatismale, afectiuni cronice ale sistemului nervos periferic, afectiuni vasculare, afectiuni dermato logice, afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cronice cu metale grele;
- Aerosolterapia cu ape sulfuroase, se recomanda in: rinosinuzite, faringolaringite, bronsite cronice, astm bronsic;
- Administrarea parentala a apelor sulfuroase se recomanda in : afectiuni dermatologice, afectiuni alergice respiratorii;
- Tratamentul dietetic: in acest sens la Olanesti se prepara zilnic un numar de 5 regimuri majore;
- Climatoterapia ofera doi factori importanti atat pentru tratamentul curativ cat si pentru cel profilactic, respectiv un factor de calmare cat si un factor activ excitant ce consta in schimbarea conditiilor climatice, atmosferice si geografice.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Tratamentul se poate efectua doar de la minim 5 nopti de cazare.

Hotelul Stogu ofera pe langa gama de produse si servicii caracteristice serviciilor hoteliere si alte servicii cu destinatie turistica cum ar fi excursii in zona cu microbusul propriu, transport pentru grupuri, ghid turistic, acces la internet, etc.
Animale de companie: permite accesul animalelor de companie - talie mica. (se pot percepe taxe)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie