Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUPREM


Descriere



Inconjurat de dealuri impadurite, Hotelul Suprem se afla in statiunea balneara Baile Olanesti si are camere cu aer conditionat, baie privata, TV prin cablu, WiFi gratuit si parcare privata gratuita.
Centrul de wellness si spa este disponibil la un cost suplimentar si ofera piscina incalzita, sauna umeda si uscata, camera de sare si masaje cu pietre de jad.
Hotelul Suprem pune la dispozitie restaurant, unde puteti savura o selectie de mancaruri. Proprietatea are terasa cu facilitati de gratar si loc de joaca pentru copii.
La cerere, Hotelul Suprem poate organiza excursii de o zi cu autobuzul la mai multe monumente nationale, cum ar fi Manastirea Horezu, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, sau manastirea Bistrita din Horezu din apropierea cheilor salbatice ale raului Bistrita.
Turistul va plati la receptie o taxa de igenizare a statiunii in valoare de 10 lei/pers/sejur (HCL 30/29.04.2019).
Tarif Spa adulti = 20lei/pers/zi
Tarif Spa copii ( cu varsta intre 7 - 14 ani) = 15 lei/pers/zi
Tarif Spa copii cu varstapana la 7 ani = gratuitCentrul SPA este inchis,momentan, din cauza situatiei actuale pandemice.
Acces cu animale de companie : 30 lei/zi - ( disponibile doar 2camere duble la parter)
Accesul la SPA include intrarea la piscina interioara, sauna mixta, salina, sala de fitness, jacuzi exterior, halate de baie, prosoape sipapuci, iar in sezonul estival si acces la zona de plaja cu dusuri sezlonguri in limita disponibilitatii.
Pat de masaj cu pietre de jad = 20 lei/ sedinta de 40 minute, cuprogramare in limita disponibilitatii.
Toate tarifele includ TVA


.Pentru demipensiune ( pranz si cina - meniu a la carte) se poate aloca o suma de 70-80 lei/pers/zi, consumul zilnic (cu exceptia bauturilor alcoolice si nonalcoolice, care se achita separat cu numerar sau card), fiind inregistrat in baza de date de la receptie, urmand ca la finalul sejurului sa se faca bilantul.


Tarifele pachetului de Craciun si Revelion includ acces la piscina interioara, sauna finlandeza, minisalina, sala fitness, jacuzzi exterior.















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.