Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STOGU


Descriere

Localizare: Hoteluleste situat in centrul Statiunii Baile Olanesti la 18 km de Ramnicu Valcea, pemalul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu.Hotelul este construit modern, fiind amplasat in vecinatatea bazei noi detratament , a strandului si a parcarii supraetajate.

Dotari generale: Hotelul pune la dispozitie restaurant, bar, terasa, aerconditionat, incalzire, camera de bagaje, seif, spalatorie, receptie deschisanonstop, masaj, drumetii.

Dotari camere: Hotelul Stogu dispune de un numar de 25 camere duble siun apartament. Camerele sunt spatioase avand dotarile impuse de cele 3 stele,si anume: baie proprie, TV, frigider, cablu TV, aer conditionat in toatecamerele, balcon, internet, incalzire centrala, minibar.

Servicii de masa: masa se serveste sub forma de meniu fix sau bonurivalorice.
Tratament: Terapia cu medicatia moderna a facut ca terapia cumijioace naturiste, in care un rol important il are balneoclimatoterapia, sa nufie folosita la valoarea ei. In conditiile vietii actuale, pe langa confortuidorit, se produce si o solicitare a ritmurilor biologice , o modificare aalimentatiei si o reducere a miscarii. Reducerea eforturilor fizice duce lainstalarea unui sindrom hipokinetic care este insotit frecvent de aparitia unortulburari cardio-vasculare, respiratorii, digestive, renale, endocrine,nervoase etc. Cura balneara este o terapie de excitatie, iar prin reactia pecare o provoaca, regleaza organismul din punct de vedere metabolic, imunologic.Aplicarea tratamentului balnear se face numai dupa un consult medical, inprescrierea tratamentului, medicul tinand seama de toata patologia bolnavului.
Cura balneara la Olanesti se adreseaza afectiunilor digestive, renale,metabolice, cutanate. Apele sulfuroase isi gasesc utilizarea in urmatoareleafectiuni:
a) Crenoterapia sulfuiroasa este indicata in bolile aparatului digestiv si aleglandelor anexe: gastrite, ulcer, afectiuni ale cailor biliare, diabet, guta,obezitate, boli ale aparatului renal, afectiuni dermatologice, intoxicatiicronice cu metale grele.
b) Bai cu ape sulfuroase: recomandate in boli reumatismale, afectiuni croniceale sistemului nervos periferic, afectiuni vasculare, afectiuni dermato logice,afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cronice cu metale grele.
c) Aerosolterapia cu ape sulfuroase, se recomanda in: rinosinuzite,faringolaringite, bronsite cronice, astm bronsic.
d) Administrarea parentala a apelor sulfuroase se recomanda in : afectiunidermatologice, afectiuni alergice respiratorii.
e) Tratamentul dietetic: in acest sens la Olanesti se prepara zilnic un numarde 5 regimuri majore.
f) Climatoterapia ofera doi factori importanti atat pentru tratamentul curativcat si pentru cel profilactic, respectiv un factor de calmare cat si un factoractiv excitant ce consta in schimbarea conditiilor climatice, atmosferice sigeografice.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cudovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) sibilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat insistemul asigurarilor sociale de sanatate. Tratamentul se poate efectua doar dela minim 5 nopti de cazare.

Animale de companie: permite accesul cu animale de companie.


Masa este sub forma de meniu fix ( exista mai multe diete, infunctie de recomandarea medicului specialist) sau sub forma de bonuri valorice(masa a la carte), unde valoarea de masa poate fi suplimentata la cerereaturistilor.

Tratamentul include:consultatie medicala, trei proceduri medicale/zi (mai putin sambata siduminica) si crenoterapie. Turistii trebuie sa prezinte bilet de trimitere sicard de sanatate.
TVA-ul este inclus inpret. Taxele hoteliere se achita la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.