Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parang


Descriere

Taxa de igienizare de 10 lei/persoana/sejur nu este inclusa in tarifele de cazare, aceasta se achita separat la receptie.
Pachetul nu include taxa de statiune
Situat in centru statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti, Hotelul Parang este clasificat la categoria de 2 stele si are o capacitate de 366 de camere. Unitatea de cazare dispune de parcare proprie cu o capacitate de 40 de locuri. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, telefon si TV. Deasemnea, hotelul dispune de 2 restaurante: Restaurant Parang Dietetic, fiind folosit pentru servirea mesei in regim DIETA conform prescriptiei medicale si Restaurantul Parang Clasic - cu o capacitate de 420 de locuri. Totodata, in cadrul hotelului functioneaza si un Bar de zi. Baza medicala a hotelului are o suprafata de 580 mp si poate asigura zilnic un numar mare de proceduri: bai galvanice, bai cu bule si dus subacval, bai minerale, bai de plante; injectii cu apa minirala, ionizari, curent diadinamic; ultrasunet, impachetari cu parafina, aerosoli, masaj; magnetodiaflux, unde scurte, ultraviolete, laser. Aici sunt asigurate tratamente pentru afectiuni renale, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, respiratorii, dermatologice, si afectiuni ale cailor urinare. Pentru asigurarea tratamentelorprecum : kinetoterapie, hidroterapie, masoterapie, electroterapie si terapie respiratorie, unitatea dispune de spatii special amenajate si cu aparatura medicala











Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.