Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Imperial Hotel Spa- ETALON


Descriere

Complexul Imperial Hotel Spa este asezat in centrul statiunii Baile Olanesti, de unde ofera o vedere panoramica asupra intregului peisaj montan.Turistul trebuie sa prezinte la receptie cardul de sanatate si bilet de trimitere de la medical de familie pentru tratament.
Toate camerele dispun de :acces gratuit la Internet, acces gratuit la Imperial Spa,seif,smart TV, telefon, sistem propriu de incalzire si aer conditionat, minibar, uscator de par, halat, papuci de baie, kituri cosmetice de lux.
Apartamentele sunt de tip executive, compuse dintr-un dormitor cu 1 pat king size si living cu canapea extensibila pentru 2 persoane. Apartamentele sunt situate la ultimul etaj si dispun de o terasa privata cu jacuzzi.
Copiii cazati in camere cu parintii nu beneficiaza de halate si prosoape.
Situata la etajul al treilea, terasa in aer liber a restaurantului, cu vederea sa panoramica asupra orasului Baile Olanesti, ofera si ea un aer regal intregii activitati a luatului mesei.

Centrul Wellness pune la dispozitia turistilor: pisicina cu apa dulce, piscina cu apa sarata, piscina si loc de joaca pentru copii, sauna uscata cu aromaterapie, sauna umeda cu baie de aburi, sauna salina, bazine kneipp, dus emotional, fantana de gheata, sala de fitness , jacuzzi
Imperial Therapy : personalul cu inalta specializare in tehnici de masaj de relaxare si recuperare pune la dispozitia turistilor toata priceperea sa pentru a uita de incordare, durere si stres.
Centrul Spa poate fi folosit pe termen limitat in baza programarii efectuate la sosire .


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.