Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MINERVA


Descriere

Avand in vedere contextul actual de Coronavirus, Grand Hotel
Minerva Resort Spa isi rezerva dreptul de a testa toti oaspetii impotriva
Covid 19, utilizand teste acreditate OMS, cu prelevare proba nazofaringian.Daca un oaspete este testat pozitiv sau refuza testarea, acesta nu se va putea
caza. In situatia in care este achitat avansul, iar testul este pozitiv, acesta
va fi restituit.


Costul testului este suportat de catre proprietate.

Situat in centrul statiunii Baile Herculane, una dintre cele mai vechi statiuni balneare din lume, Grand Hotel Minerva Resort SPA ofera oaspetilor sai o piscina, un centru de fitness si un bar. Va puteti bucura de o experienta culinara unica la cele doua restaurante proprii. Oaspetii au la dispozitie acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate si parcare.
Toate camerele hotelului au decor clasic elegant si ofera balcon cu vedere la munte. Camerele includ baie privata cu articole de toaleta gratuite, iar unele ofera zona de relaxare. Toate camerele de la Grand Hotel Minerva Resort SPA, ofera aer conditionat si TV cu ecran plat.
Printre alte facilitati se numara o receptie deschisa nonstop, iar in fiecare dimineata este servit un mic dejun continental.
In imediata vecinatate a restaurantului si a terasei este un club pentru copii, care ofera jocuri interactive, jucarii, filme si desene animate pentru copii si console PlayStation si Xbox. De asemenea, sunt disponibile diverse activitati si jocuri organizate de animatori profesionisti.
Facilitatile spa si de wellness, care includ cada cu hidromasaj si o sauna, sunt la dispozitia oaspetilor pe durata sejurului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.