Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Arhitectura eclectica cu influente de art nouveau si elemente de inspiratie neoromaneasca, transforma primul hotel cu baza de tratament din Romania intr-un monument istoric. Hotelul este contruit de arhitectul francez Ernest Doneaud, impreuna cu inginerii Bratescu si Pukliky, din 1911 pana in anul 1914. Cele 365 de goluri in ziduri ale cladirii simbolizeaza zilele unui an intreg, iar pozitia de Est - Vest a hotelului, permit soarelui sa lumineze fiecare camera din hotel intr-o zi. O incursiune in atmosfera eleganta a anilor 1920, alaturi de detaliile contemporane va vor incanta simturile pe perioada petrecuta alaturi de noi.
Va invitam sa va bucurati de toate facilitatile hotelului printre care se numara 132 de spatii de cazare, restaurant a la carte, bar de zi, terasa, sali de conferinta, magazin gen boutique cu artizanat hand-made, un centru Balneo pentru afectiuni respiratorii sau reumatismale, si nu in ultimul rand un nou CENTRU SPA pentru o experienta completa. Intregul proces de cura balneara este foarte atent supravegheat de intreg personalul medical format din medici, asistenti generalisti, asistenti balneofizioterapeuti, kinetoterapeuti si maseori.
Pachetul IMUNO PLUS cuprinde:
5 nopti de cazare cu mic dejun inclus, tva si taxa locala;
Demipensiune ( pranz sau cina cu meniu fix - prestabilit)/ persoana adulta;
( alegerea mesei dorite se va face in momentul rezervarii)
Examinare medicala de specialitate
5 zile cura balneo ( 3 proceduri/ zi/ persoana)
Electroterapie/Electrostimulare neuromusculara, Magnetoterapie, Ultrasonoaerosoli, Kinetoterapie individuala si de grup, Hidrokinetoterapie, Inhalatii, Pulverizatii, Ionizari/ Ionogalvanizari/ Bai galvanice, Curenti diadinamici, Curenti interferentiali, Curenti Trabert, Curenti de medie frecventa/ Curenti de joasa frecventa analgezici, Tens, Unde scurte, Ultrasunet, Sonoforeza, Solux, Bazin balneatie apa minerala iod.
1 Procedura Relax - Herbalsauna/ Criosauna/ sejur - BONUS !!!
Exercitii respiratorii - BONUS !!!
Acces SPA ( bazin/ piscina adulti hidroterapie, bazin/ piscina copii hidroterapie, Jacuzzi hidroterapie, sauna cu infrarosu, shock shower, ice bucket - fantana gheata, hammam);
Parcare & Wifi gratuit
Masaje, hidromasaje cu esenta de brad si impachetari cu namol terapeutic si de infrumusetare - contra cost
Oferta este valabila cu intrare in ziua de duminica.
Pentru un sejur mai mare de 5 nopti, la restaurant in zilele de vineri si sambata se va comanda a la carte.
In week-end baza de tratament este inchisa.
Check-in dupa orele 14:00 / Check-out pana la orele 12:00
Baza de tratament este deschisa de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 15:00
Consultatia de specialitate se efectueaza in functie de programare
* Copiii pana in 14 ani in camera cu parintii , beneficiaza doar de mic dejun!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie