Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: se afla la 100 m de lacurile cu nuferi din centrul statiunii Baile Felix, la 50 m de padure.
HHotel Muncel dispune de 287 camere duble si 2 apartamente.dispuse pe 2 etaje, 4 lifturi,restaurant clasic,restaurant cantina,bar de zi,strand,baza de tratament,parcare(gratuit).Servicii fara plata acordate turistilor: parcare proprie 200 locuri, informatii privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clientilor la ora solicitata; pastrarea obiectelor de valoare; internet Wi-Fi gratuit in holul hotelului; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre;
Servicii cu plata acordate turistilor: servicii telefonice; accesul la strandul cu apa termala.
Baza de tratament: se afla in incinta hotelului.
Proceduri si tratamente: bai cu apa termala in cazi si bazine interioare, cu posibilitati de kinetoterapie; electro si hidroterapie; sali de gimnastica medicala; masaj medical. Tratamentele sunt recomandate de medicul bazei de tratament si sunt efectuate de personal medical specializat.
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
- biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
- cardul de sanatate - activ
TAXA DE STATIUNE -se va achita la receptia hotelului in functie de hotararea Consiliului Local
Accesul cu animale de companie: nu este permis.

Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 in ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 in ziua plecarii.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.