Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VONRESORT GOLDEN BEACH


Descriere

Localizare: Aflat la 65 km de Antalya, 55 km de aeroport, 17 km de Manavgat și 12 km de Side. Promenada pe plajă către Side, la 10 km. Cazare: Camere standard cu pat matrimonial sau twin Suprafața camerelor: 30 m² Capacitate maximă: 2 persoane Dotări cameră: duș cu WC, balcon/terasă, uscător de păr, minibar, seif, aer condiționat, TV satelit Facilități Publice: Receție: Schimb valutar, închiriere mașini, carduri de credit acceptate (Visa, Master), personal vorbitor de rusă, engleză, germană, turcă Recomandat pentru: Persoane cu dizabilități, cameră pentru nefumători Mese și Băuturi: Concept Ultra All-Inclusive Bufet pentru mic dejun, prânz și cină în restaurantul principal Allium Late Breakfast și Midnight Soup disponibile Restaurante a la carte cu specific italian, turcesc, mediteranean, steak, far east, pescăresc Diverse baruri deschise în diferite zone ale resortului Piscine: Piscine relaxare pentru adulți și copii Piscină de activități pentru adulți și copii Aquapark deschis între 10:00-17:00 Activități pentru Copii: Voxy Kids Club, Mini-Disco, Teenie Club, zonă de joacă, bufet pentru copii Serviciu de baby-sitting (contra cost) Facilități Sportive: Tenis, tenis de masă, baschet, volei pe plajă, bowling, biliard, ciclism, sporturi nautice (contra cost) Sală de fitness, teren de golf în apropiere Centru Spa și Wellness: Hamam turcesc, saună, jacuzzi, masaj, tratamente de înfrumusețare (contra cost) Entertainment și Evenimente: Discotecă Jasper, sală de jocuri, spectacole seara, muzică live, evenimente tematice Săli de întâlnire și conferințe disponibile Pier și Pavilioane pe Plajă: Baruri și lounge zone pe ponton și plajă Pavilioane cu serviciu de butler, mini bar și muzică Disponibile pentru închiriere (contra cost) Observații: Anumite facilități precum aquapark-ul, restaurantele în aer liber și pavilioanele pe plajă sunt deschise în funcție de condițiile meteorologice. Servicii pot fi restricționate în conformitate cu măsurile luate de autorități în contextul pandemiei COVID-19.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Colakli la 400 de m de plaja privata si la 55 de km de aeroportul din Antalya. Hotelul este inconjurat de o zona de verdeata si este la 12 km de centrul orasului Side.

Facilitati hotel

Restaurantul principal serveste preparate internationale si are si un bufet dietetic. Restaurantele a la carte servesc preparate din bucataria italiana, mediteraneana, orientala, asiatica si preparate cu specific pescaresc. Copii au multiple facilitati la acest hotel, pe langa aqua park ei mai dispun si de un loc de joaca, mini-club si mini-disco.

Facilitati camera

Renovat in 2012 hotelul dispune de 632 camere repartizate in bungalow-uri cu 3 si 4 etaje. Camerele spatioase sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon si mini-bar.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

NOTA

Hotelul nu mai accepta infanti in orice tip de camera.

Este necesara verificarea cu hotelul daca si in ce tip de camera sunt acceptati infantii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )