Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul este situat intr-o zona linistita cu multa verdeata. Deschis in anul 1991, hotelul a fost complet renovat in anul 2006 si renovat partial in 2012. Acesta dispune de 632 camere.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare :Hotelul este situat la 12 km fata de orasul Side si la la 55 km fata de aeroportul din Antalya.

Plaja:La hotel veti gasi o plaja cu nisip. Distanta pana la plaja este de aproximativ 400 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele la plaja sunt gratuite.

Dotari camere: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor camere intre 26 si 62 mp dotate cu: telefon, TV, seif, minibar (cu apa), aer conditionat, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor urmatoarele facilitati: 1 restaurant principal, 5 restaurante a la carte, (unele restaurante sunt situate pe teritoriul hotelului Vonresort Golden Coast), 5 baruri, aquapark cu 11 tobogane pentru adulti si copii, animatie, aerobic, darts, boccia, sauna, gimnastica, tenis de masa, volei pe plaja, baie turceasca, sauna, centru fitness, wi-fi in lobby.

Servicii cu plata: restaurantele a la carte, sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), tratamente in centrul spa, masaj, seif, telefon, fax, curatatorie, internet in camere, room service, camera de jocuri, doctor, baby sitting, biliard, bowling.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor aquapark cu 4 tobogane pentru copii, mini club, loc de joaca pentru copii, mini disco.

Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- animalele de companie nu sunt permise;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* - Holiday Village

Pagina web: www.vonresort.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie