Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 2016, este construit pe o suprafata de 70000 mp si are o capacitate de 674 de camere. Camerele sunt distribuite in cladirea principala formata din 3 corpuri de cladire (638 camere) si in zona Garden (26 garden suites si 10 vile).

Localizare :Hotelul este situat in Lara, la 15 km de aeroportul Antalya si la 25 m de centrul orasului Antalya.

Plaja:Hotelul Trendy Lara are plaja privata cu nisip situata la aproximativ 500 m distanta. Accesul la plaja se face cu catamaranul. Sezlongurile, umbelele si prosoapele (o data pe zi) sunt gratuite la plaja. Schimbarea prosoapelor este contra cost.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV, seif, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, acces internet, aer conditionat centralizat, baie cu cabina de dus, halat si papuci, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, bistro, 6 restaurante a la carte, patiserie, 8 baruri, piscina exterioara, piscina pentru vile, piscina cu apa de mare, piscina interioara, piscina interioara pentru copii, piscine cu tobogane pentru adulti si copii, program de animatie, muzica live, volei pe plaja, aerobic, tenis de masa, teren de tenis, centru fitness, teren de basket, mini fotbal, gimnastica, sali de conferinta, sauna, baie turceasca, internet wi-fi in zonele comune si la plaja.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, bauturile imbuteliate, bauturile energizante, freshuri din fructe, bauturi de import, room service, servicii de curatatorie, nocturna pentru tenis, lectii de tenis, biliard, bowling, centru de jocuri, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente de intretinere, servicii medicale, babysitting, telefon, fax.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club pentru copii (4-8 ani si 8-12 ani), mini disco, club pentru adolescenti (12-17 ani), piscina cu tobogane, piscina interioara.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Plaja:Hotelul Trendy Lara are plaja privata cu nisip situata la aproximativ 500 m distanta. Accesul la plaja se face cu catamaranul. Sezlongurile, umbelele si prosoapele (o data pe zi) sunt gratuite la plaja. Schimbarea prosoapelor este contra cost.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: www.trendy.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie