Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2003, are o suprafata totala de 95.000 mp si dispune de 586 de camere repartizate pe 9 etaje. Ultima renovare a avut loc in anul 2014.
Localizare: Hotelul este situat pe plaja, la 12 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroport.

Plaja:hotelul are plaja este cu nisip fin. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele la plaja sunt gratuite.

Dotari camere: telefon, TV LCD, seif, internet wi-fi, minibar, aer conditionat, uscator de par, mocheta, balcon sau terasa, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati hotel: Hotelul oferta oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (italian, turcesc, pescaresc), 8 baruri, patiserie, piscina interioara cu sectiune pentru copii, piscina exterioara, piscina semi-olimpica, piscina olimpica, piscina cu tobogane pentru adulti si copii, jacuzzi, sauna, baie turceasca, centru fitness, tenis de masa, 4 terenuri de tenis, teren squash, terenuri de fotbal, baschet, volei pe plaja, discoteca, animatie.

Servicii cu plata: restaurantele a la carte, sucuri naturale din fructe, room service (gratuit doar in intervalul orar 03:00 - 07:00), bauturi premium, tratamente in centrul Wellness & Spa, doctor, coafor, salon de infrumusetare, bowling, biliard, darts electronic, fotbal de masa, sala de jocuri, internet cafe, sporturi nautice motorizate, terenurile de sport cu nocturna si echipament, spalatorie, curatatorie, babysitter, magazine, sali de conferinta.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor piscina cu topogane, mini club, loc de joaca, spectacole pentru copii.

Alte informatii: in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; animalele de companie nu sunt permise; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei:5*

Pagina web: www.titanic.com


Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie