Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2009 si renovat in 2015. Este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 12700 mp si dispune de 176 de camere.

Localizare: Hotelul este situat la 1 km fata de centrul orasului Konakli, la aproximativ 12 km de orasul Alanya, la aproximativ 110 km fata de aeroportul Antalya.
Plaja:plaja privata situata la aproximativ 200 m distanta. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV, mini bar (contine doar apa), seif (contra cost), baie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat, parchet, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 4 baruri, discoteca, piscina exterioara, piscina cu 2 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, programe de animatie, internet wi-fi, hammam, centru fitness, tenis de masa.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantul a la carte, bauturile servite in discoteca, bauturile de import, fresh-uri din fructe, cafea turceasca, room service, sala de jocuri, seif, sauna, masaj, servicii de curatatorie.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club 4-12 ani, piscina pentru copii.

Alte informatii:animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: www.telatiyeresort.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie